ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ

Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΓΡΑΜΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ.
ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΚΛΙΚΗ, Η ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΓΩΝΗ - ΡΟΜΒΙΚΗ ΔΥΟ ΤΡΙΓΩΝΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΤΜΗΜΑ, ΩΣ ΤΡΙΑΔΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ.
ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ, ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΕΝΑΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΩΜΕΓΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.