ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 3 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ! ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ… ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ;;;

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 3 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ..

Μητροπολίτης Φλωρίνης: Σύμφωνα με συνοδικές πηγές, μέχρι το τέλος του μήνα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος φέρεται να έχει εξασφαλίσει τις παραιτήσεις ακόμη τριών Μητροπολιτών, οι οποίες και προφανώς θα γίνουν δεκτές στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Εκτός από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, που ανακοίνωσε επισήμως την παραίτησή του, αναμένεται να υποβληθούν στη Σύνοδο οι παραιτήσεις του Μητροπολίτη Φλωρίνης κ. Θεόκλητου, ετών 91, του Μητροπολίτη Παραμυθίας κ. Τίτου, 92 ετών, και Μηθύμνης κ. Χρυσοστόμου, 93 ετών.

Οι τέσσερις Μητροπολίτες έχουν ήδη υποβάλει ή αναμένεται να υποβάλλουν στον Πρόεδρο της Ιεράς Συνόδου και Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο τις παραιτήσεις τους. Οι εκλογές των τεσσάρων νέων Μητροπολιτών αν πράγματι επιβεβαιωθούν οι συνοδικές πληροφορίες θα γίνουν στη συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας που έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Οκτωβρίου.

Υπάρχουν έντονες φήμες και για μία πέμπτη Μητρόπολη που ενδέχεται να έχει μείνει κενή μέχρι τότε, τη Μητρόπολη Μαντινείας, καθώς ο Σεβασμιώτατος κ. Αλέξανδρος αντιμετωπίζει επίσης σοβαρά θέματα υγείας.

Τι έγινε βρε παιδιά;; ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ 3 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ;;;; Περονόσπορος έπεσε στις Μητροπόλεις;; Ή μήπως γίνεται ένα ξεκαθάρισμα;;; Και αν πρόκειτε για ξεκαθάρισμα ποιος το τρέχει;; Ποιος είναι πίσω από αυτό το ξεκαθάρισμα;;; Και για ποιον λόγο;; Είναι θέμα ηλικίας, εφόσον βλέπουμε ότι όλοι είναι πάνω από 90 ετών;;; Ή συμβαίνει κάτι άλλο;;; Γιατί δεν τους αφήνουν να τα …εκατοστήσουν ως Μητροπολίτες, εφόσον τους άφησαν να περάσουν τα 90 έτη σε αυτήν τη θέση;;; Πολλές οι ερωτήσεις και καμία ουσιαστική απάντηση δεν μπορεί να υπάρξει.. Επομένως σας αφήνουμε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα, όπως είναι και το πιο δίκαιο…

ΠΗΓΗ

lumi-news.gr


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://drive.google.com/file/d/1uB2W... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: 

https://drive.google.com/file/d/111N4...