ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΕΛΙΚΑ ,ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ; ΜΕΡΟΣ 3ο ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ


ΤΕΛΙΚΑ ,ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ; ΜΕΡΟΣ 3ο ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Η θέση πως «Το Παγκόσμιο Σύμφωνο για Ασφαλείς, Οργανωμένες και Τακτικές Μεταναστεύσεις δεν περιλαμβάνει μέτρα που επιβάλλονται στα κράτη ή που περιορίζουν άμεσα την κυριαρχία του» αποτελεί μόνο προπαγανδιστική στάση των εμπνευστών του . Η Συμφωνία κηρρύτει ανοιχτή κοινωνία χωρίς σύνορα - να οριστούν δικαιώματα των οποίων η εφαρμογή μέσω ένδικων μέσων θα απαιτηθεί από τις εθνικές νομοθεσίες, λίγο πολύ γρήγορα ανάλογα με το νομικό τους σύστημα. 
ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ –ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21- ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ! 
Ένα θεωρητικό πλαίσιο, χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο εφαρμογής και κανενός είδους κοστολόγηση βρήκε πρακτική εφαρμογή στην Ελλάδα . Οι οροί πρόσφυγας, μετανάστης, πολίτης και εθνική κυριαρχία έγιναν ένα για να προωθηθεί, να ενεργοποιηθεί και να προστατευΘεί η ανεξέλεγκτη μετανάστευση . 

Ο κύριος ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Ηρακλείου με τον Πολιτικό Φορέα ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, αποκαλύπτει όλα όσα δε γνωρίζουμε για το Σύμφωνο του Μαρακές στην εκπομπή ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ με τον Γιάννη Μυλωνά.

 

https://www.youtube.com/watch?v=o9YXeKszfXA