ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αρχαιοκαπηλία με το γράμμα του νόμου;

 



Διανύουμε ακόμη μια προεκλογική περίοδο όπου, παλιές και νέες πληγές στο  πολύπαθο ελληνικό κράτος συναντιούνται στο παρόν μας, και να θυμηθούμε   με την συμβολή της κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υπ. Βουλευτής Ν. Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις του Έθνους των Ελλήνων ότι, το πολιτικό κατεστημένο της Χώρας βάλλει ενάντια και παντιοτρόπως σε όλο το φάσμα της πολιτικοκοινωνικοοικονομικής ζωής και βίου των Ελλήνων πολιτών αλλά και της ίδιας της Χώρας.

Τα σκάνδαλα, οι απάτες, οι κλεψιές, η ανομία, η παρανομία, η διαφθορά οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, οι αλλοιώσεις-παραχαράξεις της αλήθειας, η παραπληροφόρηση και η κοροϊδία, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που συνθέτουν το πάζλ απάντων των κομματικών προφίλ στην Ελληνική επικράτεια.

Η κ. Γκιούρα  μας αποκαλύπτει σε έναν απολογισμό τετραετίας και όχι μόνο, τους ρόλους που κατά καιρούς έχει παίξει, η κ. Λίνα Μενδώνη με τον τελευταίο της πόλο  ώς Υπουργός πολιτισμού & Αθλητισμού.
«Βίος και πολιτεία η κ. Μενδώνη».  


Πολιτεία Πύλη Πολιτών στο 'Ελευσις TV με τον κ. Αλαμπάνο Δημήτρη

Σε άλλη μια εκπομπή αποκαλύψεων προέβη η κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υπ. Βουλευτης Ν. Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις του Έθνους των Ελλήνων.


Σε ερώτηση του κ. Αλαμπάνου για το πως πορεύεται η Υπ. Βουλευτής στον προεκογικό της  αγώνα,  η κ. Γκιούρα, απάντησε ότι, η μοναδική, για την Ελλάδα αντιπολιτευτική πολιτική, με  πραγματικό πολιτικό λόγο, με πραγματικές αλήθειες, με πραγματικά στοιχεία και αποδείξεις, με σταθερές και γερές βάσεις με άξονα το Ελλάνιο αξιακό Σύστημα, δεν ειναι ένας αγώνας μιας προεκλογικής περιόδου μόνο, αλλά είναι ένας διαρκής και ασταμάτητος αγώνας ζωής, για την απελευθέρωση των Ελλήνων και της ιερής πατρίδας μας Ελλάς, από την μέγγενη ενός δυναστευτικού και απάνθρωπου κατεστημένου, που λυμαίνεται τον  πλούτο μας  την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας. Είναι ένας αγώνας που ξεκίνησε εδώ και χρόνια από την εμφάνιση του κ. Αρτέμη Σώρρα στο πανελλήνιο, εν συνεχεία με την συστράτευση στην αλήθεια του δικαίου ενεργών  Ελλήνων πολίτών, την ίδρυση των τοπικών οργανισμών Ε.ΣΥ Ελλήνων Συνέλευσις σε όλη την επικράτεια αλλά και στο εξωτερικο, αλλά και στην ίδρυση του Πολιτικού Φορέα που από το 2015 είναι το συνταγματικό όχημα που εκπροσωπείται  το Έθνος  των Ελλήνων με Πρόεδρο τον κ. Αρτέμη Σώρρα, για να πάρουμε οι Έλληνες  την πατρίδα μας πίσω και να περάσει η διαχείριση του Κράτους μας στα χέρια μας. 


Γεγονός που συμφωνεί και με την αποδεικτική μας διεργασία, καθώς όλοι αναγνωρίζουμε ότi, όλα τα  πολιτικά κόμματα είχαν-έχουν  κοινή πλεύση σε όλα τα εθνικά θεματα  που πέρασαν από την Βουλή.  Ολα μαζί ψήφισαν την παράδοση των Κυριαρχικών Δικαιωμάτων της Ελλάδος αμετάκλητα και άνευ όρων, ακόμη και αυτά που υποτίθεται δεν ψήφισαν, εφόσον δεν παραιτήθηκαν να πέσει η Βουλή να γίνουν ξανά εκλογές και να μην περάσει το εκτρωμα αυτό, συναίνεσαν και βαραίνονται ολα με την Εσχάτη των Ποινών, που είναι η Εσχάτη Προδοσία. Ολα μαζί παρέδοσαν το Ονομα της  Μακεδονίας εφόσον κανένα μικρό ή μεγαλο κόμμα δεν ενήργησε όπως αναφέραμε και παραπάνω με παραίτηση, όλα μαζί έχουν συμμετοχή στο μοίραμα του Αιγαίου, και όλα μαζί είναι σε κάθε απάτη κι εγκληματική ενέργεια εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων. Όλα μαζί συναινούν σε όλα διότι, κανένας Βουλευτής του κοινοβουλίου δεν έχει  Φεκ εκλογής του και το κυριότερο, δεν υπάρχει ΦΕΚ Σύστασης της Βουλής σε Σώμα καμίας Κυβέρνησης από την μεταπολίτευση κι εντεύθεν. Αυτό σημαίνει την καταδίκη όλων των Βουλευτών. 'Αρα δεν υπάρχει και δεν υπήρξε ποτέ αντιπολίτευση στην Βουλή αλλά συγκυβέρνηση όλων των κομμάτων, με καλές θεατρικές παραστάσεις για την χειραγώγηση των Ελλήνων, όπως  έχει αναδείξει  και σε προηγούμενες εκπομπές της η κ. Γκιούρα.


Σε αυτήν την εκπομπή και σε συνέχεια της προηγούμενης η  κ. Γκιούρα μας ενημερώνει για κακώς κείμενα της δράσης, ως Υπουργού, της κ. Μενδώνη Λίνας που πρέπει να γνωρίζουμε,  όπως :

Ο κατάπτυστος Νόμος 5021/2023 σύμφωνα με τον οποίον τα 5 μεγάλα Μουσεία της Χώρας α) Εθνικό αρχαιολογικό Μουσείο β) Βυζαντινο & Χριστιανικό Μουσείο αθηνών γ) Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης δ)Βυζαντινό αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης ε) Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου Κρήτης νετατράπηκαν σε νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, με διαπλεκόμενους διορισμούς ημέτερων της κ. Μενδώνη, με ότι αυτό συνεπάγεται για την Πολιτιστική μας Κληρονομιά....

Αποχαρακτηρισμούς Αρχαιολογικών χώρων της Υπουργού και σε τι ακριβώς μετατρέπονται αμέσως μετά....

Πως έχει βάλει φρένο σε αρχαιολογικές ανασκαφές όπως στην  Αμφίπολη και αλλού.... 


Πως με εντολή της έχουν μπαζωθεί Αρχαιολογικοί Τάφοι εκτός από το εκτρωματικό  μπάζωμα του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης το 2020

Και πολλά άλλα που θα ακούσετε από την κ. Γκιούρα Θεοδώρα Υπ. Βουλευτή της Ελλήνων Συνέλευσις Ν. Κοζάνης και θα φρίξετε πραγματικά με το μέγεθος των σκανδάλων της μέχρι πρότεινος  Υπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού. Είναι ένας τραγικός για τον Πολιτισμό και τους Ελλήνες απολογισμός τετραετίας του βίου και πολιτείας της κ. ΛΙνα Μενδώνη. 

Παρακολουθείστε από το 20:20' λεπτό του βίντεο την κ. Γκιούρα Θεοδώρα, την εκπομπή ανοίγει ο κ. Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος  συνυποψήφιος με την Ελλήνων Συνέλευσις στον Β3 Νότιο Τομέα αθηνών, ο οποίος επίσης αναπτύσει  ενδιαφέρον θέμα.

Πηγη

Επιμέλεια :Α.Πελαγία Πεκλάρη


ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : dgkioura@gmail.com -697 7173 042
ΠΗΓΗ