ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. Για ακόμη μία προεκλογική περίοδο μοιράζουν υποσχέσεις που εάν κρίνουμε από τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις , δεν θα πραγματοποιηθούν για ακόμη μία φορά . Λέγοντας για ακόμη μία φορά ψέματα δίνοντας ελπίδα στους ταλαιπωρημενους Έλληνες που πλέον αρχίζουν και συνειδητοποιούν την αφερεγγυότητα όλων των πολιτικών αρχηγών και κομμάτων. 

Δεκαετίες τώρα όλες οι κυβερνήσεις λυμαίνονται την εξουσία χωρίς να σέβονται καθόλου τον πολίτη με αποτέλεσμα τα οικονομικά , το περιβάλλον , η υγεία η ασφάλεια , τα εθνικά θέματα , ασφάλεια των συνόρων και τελευταία ακούμε για την συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο ! Όλα αυτά επηρεάζουν την υγεία των πολιτών και επιπλέον με την συνεχόμενη αύξηση της μόλυνσης των υδάτων οι ασθένειες θα πληθαίνουν. Ενώ υπάρχει πλούτος, ο Έλληνας δεν τον απολαμβάνει διότι κανένα κόμμα εντός και εκτός Βουλής δεν θέλουν να τον αξιοποιήσουν (γιατί άραγε 😉 Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι η μόνη που μιλάει για πλούτο και εμπράκτως έχει καταθέσει μεταξύ άλλων και τις προγραμματικές δηλώσεις , δεσμευτικά στον Άρειο Πάγο όπου εκεί φαίνονται και τα κεφάλαια με τα οποία θα πραγματοποιηθούν τα 49.000 έργα στην Ελληνική επικράτεια. 

Με σεβασμό στον πολίτη όλοι μας , ενημερώνουμε για όλα τα θέματα ώστε να αποκτήσει γνώση που αυτή θα δημιουργήσει γνώμη και έτσι μπορεί να πάρει την σωστή του απόφαση. Εμείς είμαστε έτοιμοι είμαστε ικανοί και κυρίως αποφασισμένοι να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα προς όφελος των πολιτών.