ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΥΔΩΡ: ΤΟ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ" ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ


ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΙΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023:

«Μετονομασία της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας σε Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων και διεύρυνση του αντικειμένου της με αρμοδιότητες επί των υπηρεσιών ύδατος και της διαχείρισης αστικών αποβλήτων, ενίσχυση της υδατικής πολιτικής – Εκσυγχρονισμός της νομοθεσίας για τη χρήση και παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές μέσω της ενσωμάτωσης των οδηγιών ΕΕ 2018/2001 και 2019/944 – Ειδικότερες διατάξεις για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος»

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΜΕ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΟΠΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ – ΡΑΣ, ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΙΜΕΝΩΝ – ΡΑΛ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΡΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΕΙΠΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΩΝ, ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΠΟΥ «ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ» ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. 

 ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΣΧΕΔΟΝ 70% ΝΕΡΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΕΣ ΒΛΑΒΕΣ. ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΟΝΟ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ «ΤΡΩΕΙ» ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.
ΕΛΕΝΗ ΝΙΑΡΧΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 6977617800
email: niarchouelene@gmail.com