ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Εχει ψυχιατρικές επιπτώσεις η εντομοφαγία;;;


Η εντομοφαγία εν αγνοία μας υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Εχουμε φάει ήδη πολλά τυποποιημένα προϊόντα που περιέχουν πρώτες ύλες από άλευρα γρύλου. Τώρα γιατί έρχονται όμως και μας το αποκαλύπτουν; Τί κερδίζουν; Τί τους εμποδίζει να συνεχίσουν να τα χρησιμοποιούν εν αγνοία μας; Γιατί μας το λένε αφού γνωρίζουν πως αποστρεφόμαστε αυτού του είδους την διατροφή; Γιατί μας προτρέπουν μάλιστα να τρώμε ολόκληρα έντομα αποξηραμμένα σαν σνάκ όπως τα γαριδάκια ή μέσα σε γκουρμέ φαγητά σε ακριβά εστιατόρια;

Προσοχή, εκεί είναι το κλειδί! Στο γεγονός οτι μας το λένε απαθέστατα, αδιαφορώντας για την αηδία που μας προκαλούν. Αυτό το νόημα είχαν και τα τηλεπαιχνίδια με έντομα που παρακολουθούσαμε πιο παλιά.

Θυμηθείτε τί αποστροφή, τί αηδία και τρόμο προκαλούσαν τα έντομα όπως οι κατσαρίδες, τα σκουλήκια, τα τρωκτικά τα ερπετά στον τηλεθεατή, και δεν μπορώ να καταλάβω ποιά ήταν η υποτιθέμενη διασκέδαση αφού το αποτέλεσμα ήταν ο τρόμος. Να καλλιεργήσουν εθισμό στην τρομολαγνεία μήπως;; Ποιά ήταν η ηδονή;; Και ποιανών ήταν τελικά αυτή η ηδονή;;; Τών ανθρώπων ή κάποιων άλλων όντων που διασκεδάζουν με τον τρόμο και την παραφύσιν καταπίεση και τρομοκράτηση των παικτών; Το παιχνίδι στηρίζονταν στο "ποιός είναι ο πιο δυνατός ψυχικά" που θα αντέξει την αποστροφή, την ψυχική πίεση, τον τρόμο, την αηδία. Παραφύσιν λαγνεία όπως η κοπρολαγνεία να πούμε ψυχανώμαλων όντων;;;; Τελευταία μάλιστα μας προτείνει ο κύριος Μπίλ Γκαίητς να πίνουμε νερό απο κόπρανα!!! Αν είναι δυνατόν! Είναι αυτό μέσα στην φύση και στην φυσιολογία των ανθρώπων;;; Οι σαύρες τρέφονται με έντομα και σκουλήκια. Οχι ο άνθρωπος. Ουτε εγω ο άνθρωπος μπορώ να υποχρεώσω την σαύρα να τρώει κατσικάκι στην σούβλα αλλά ούτε και η σαύρα μπορεί να με υποχρεώσει να ιοθετήσω την δική της φυσιολογία και διατροφικές ιδιαιτερότητες.

Αλλά και άλλοι μας επισημαίνουν πως ακόμα και τα περιττώματα σκαθαριών μπορούν να αποτελέσουν τροφή για τους ανθρώπους ως πηγή πρωτεϊνης όπως ισχυρίζονται οι "ειδικοί". Ακόμα και φαρμακευτικά σκευάσματα μας προτείνουν με περιττώματα ανθρώπων για θεραπεία του εντερικού μικροβιώματος οι ειδικοί!

Στην περίπτωση εκείνων των τηλεπαιχνιδιών στόχος ήταν η μελέτη των ψυχολογικών αντιδράσεων με απώτερο σκοπό να προκαλέσουν ενα είδος ψυχοσωματικής ανωμαλίας ή και μεταστροφής του ανθρώπου σε κάτι άλλο, με την συγκατάθεση των ιδίων μάλιστα. Γιατι οι παίκτες εκείνου του παιχνιδιού απο μόνοι τους φυσικά δέχονταν να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Αυτό εφαρμόζεται στην συνέχεια και μαζικά στον πληθυσμό. Ολα με την δική μας ανοχή και σιωπηλή αποδοχή αμα δεν μιλάμε.

Πάντα, ότι κάνει το καθεστώς σε πείθει να το αποδεχθείς απο μόνος σου για να μην έχουν νομικές μετέπειτα επιπτώσεις. 


Τί σκοπό είχαν και έχουν τηλεπαιχνίδια τύπου "σερβάιβορ"-επιβίωση- αλλά και αυτό με τα έντομα;;; Μήπως να μας προϊδεάσουν, να μας προετοιμάσουν και να μας μπάσουν σιγά σιγά σε αυτό που μας παρουσιάζει το καθεστώς της Ελίτ σήμερα με πρόσχημα το αναπόδεικτο μύθευμα της κλιματικής αλλαγής και της επισιτιστικής-διατροφικής κρίσης;;; 

Γιατί σπεύδουν εντατικά να μας πείσουν οτι οι γρύλοι οι κατσαρίδες και τα σκουλήκια μπορούν να αποτελέσουν ανθρώπινη τροφή;;;

Ο άνθρωπος δεν είναι βιολογικά προετοιμασμένος να χωνέψει τα έντομα και τα παράσιτα που μεταφέρουν! Κίνδυνος υγείας! Πληθαίνουν οι αλεργικες αντιδράσεις και τα προβλήματα του πεπτικού συστήματος απο τότε που επετράπη η χρήση αλεύρων γρύλου και αλευροσκώληκων. Και ποιά είναι η ψυχική επίπτωση αυτής της διαστροφής της ανθρώπινης φυσιολογίας;

Μήπως αυτό που θέλουν να πλήξουν δεν είναι τόσο το στομάχι μας μόνο που ούτως ή άλλως βάλλεται μαζί με ολόκληρο το σώμα, αλλά να πλήξουν την ψυχική μας υγεία πολύ περισσότερο ώστε να πάψουμε να είμαστε νορμάλ άνθρωποί;;; Ανώμαλους θέλουν όλους τους ανθρώπους σαν τον εαυτό αυτών που κουμαντάρουν μέσα απο ιδιωτικές εταιρίες όλον τον κόσμο;; (Βλέπε Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ).

 Η προτροπή σε εντομοφαγία, που αργότερα δεν μου διασφαλίζει κανένας πως δεν θα γίνει υποχρεωτική μετά τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου, αποτελεί πρωτίστως ψυχικό αλλά και σωματικό βασανισμό αν σε υποχρεώσουν στο μέλλον να τρώς ολόκληρα έντομα.


Κανένας νορμάλ ψυχικά άνθρωπος δεν μπορεί να ευχαριστιέται και να του ανοίγει η όρεξη μάλιστα στην θέα κατσαρίδων και σκουληκιών αλλά αντίθετα τα αποστρέφεται οικτρά. Αρα πρόκειται για καθαρό βασανισμό και περιφρόνηση του ανθρώπινου φυσιολογικού δικαίου αυτό το κενοφανές που βλέπουμε άφωνοι. Είναι δυνατόν να ξυπνάς και να πάει καλά η μέρα σου όταν ακούς βλέπεις ή διαβάζεις να σου προτείνουν διάφοροι σελέμπριτις και ειδικοί "επιστήμονες" να τρώς κατσαρίδες, σκουλήκια, γρύλους, ακρίδες για να σώσεις δήθεν τον πλανήτη;;; Και μάλιστα να σου αποκαλύπτουν οτι ήδη τα έχεις φάει;;

Θα έπρεπε να εξοργίζεσαι αλλά βλέπω οτι πολλοί δεν θέλουν ούτε καν να το ακούνε για να προστατέψουν την ψυχολογία τους με το να εθελοτυφλούν κρύβοντας το κεφάλι στην άμμο όπως οι στρουθοκάμηλοι.

Βάλλεται λοιπόν η ευδαιμονία μας;;; Είναι ολοφάνερο πως αυτός είναι κυρίως ο στόχος. Η πρόκληση αρνητικής ενέργειας, ο φόβος, η τρομοκράτηση, η αποστροφή, το μούδιασμα, η αποδοχή, η παραίτηση απο την διεκδίκηση του αυτονόητου της φυσιολογίας μας. Στόχος είναι να δημιουργήσουν φόβο για ένα ζοφερό αόριστο εφιαλτικό μέλλον που έρχεται, ώστε να πετύχουν να είμαστε διαρκώς καταρρακωμένοι απελπισμένοι να μην ευδαιμονούμε, να ενταθούν οι κοινωνικές ανισότητες, να μην απολαμβάνουμε την ζωή, κόβοντας ακόμα περισσότερο την αφθονία των ήδη φτωχοποιημένων πολιτών και προκαλώντας φθόνο στην κοινωνία. Ετσι έρχεται και η κοινωνική σύγκρουση, η σήψη, η εγκληματικότητα και η αυτοκαταστροφή του ανθρώπου.

Κασσάνδρα Λαμπροπούλου

Υποψήφια Βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Νομού Αργολίδας.

08/ 03/ 2023

#Ελλήνων_Συνέλευσις #Κασσάνδρα_Λαμπροπούλου #Υποψήφιοι_Βουλευτές

Παρακολουθήστε απο το 49:55 λεπτό στο παρακάτω βίντεο τί αναφέρει η κυρία Λαμπροπούλου Κασσάνδρα σχετικά με το παραπάνω άρθρο: