ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΒΙΑΣΜΕΝΗ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Η γρήγορη μετάβαση από τους καυστήρες εσωτερικής καύσης σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορεί να δημιουργίσει πολλά προβλήματα και στο περιβάλλον. Παρά του ότι όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν είναι καινούργια , καταγράφηκαν πολλές εκριξεις και κυρίως την ώρα της φόρτισης της μπαταρίας αλλά και σε ανύποπτο χρόνο στάθμευσης ή ακόμη και εν κινήσει.

Στην ανάφλεξη η ένταση της φωτιάς είναι πολύ έντονη και ο καπνός που βγαίνει είναι άκρως τοξικός και πολύ επικίνδυνος και επιβάλλεται η άμεση απομάκρυνση από το σημείο. Το πρόβλημα είναι τεράστιο όταν αυτό συμβεί σε υπόγειο Parking διότι για πολλές ημέρες οι τοξίνες θα αιωρούνται στο χώρο με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν όσοι θα κινούνται εκεί. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος διότι όπως όλες οι μπαταρίες έτσι και των ηλεκτρικών αυτοκινήτων περιέχουν τοξικά βαρέα μέταλλα με την διαφορά ότι η μπαταρία του ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι τεράστια που σημαίνει και τεράστια μόλυνση του περιβάλλοντος.

Στο περιβάλλον υπάρχει και το νερό που θα επιβαρυνθεί επιπλέον και αυτό που είναι ήδη επιβαρυμένο. Η γρήγορη μετάβαση λοιπόν ενέχει μεγάλο ρίσκο στο να μην προλάβουν οι εταιρείες να μελετήσουν και να διορθώσουν τα τεχνικά προβλήματα. Κάποιες κυβερνήσεις όπως π.χ. η Αγγλία έθεσαν το έτος 2030 ως τέλος πωλήσεων των συμβατικών αυτοκινήτων που αρκετές κυβερνήσεις δεν νομοθέτησαν ακόμη σχετικά. Σε όλα αυτά η Ελλήνων Συνέλευσις με τις προγραμματικές της δηλώσεις δίνει πρωτοποριακές λύσεις στα θέματα ενέργειας αλλά και αυτά της τεχνολογίας που ως πρώτο μέλημα έχουν την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και την ασφάλεια του πολίτη.


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;" ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.