ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΝΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΓΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ.

ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΑΥΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΚΤΙΣΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10 ΠΥΡΓΟΥΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΟΠΥΡΓΙΑ).  

ΤΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ!

ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ, ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ  ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ.

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΦΩΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ! 
ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΝΩ ΔΙΠΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΝΑΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΔΡΑΜΕΙ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ.

ΠΡΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΝΑΟΣ, (ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ;), ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΝΑΟΥ, (ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

 ΠΗΓΗ

https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/