ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ε5 Έλευσις Ενωμένων Ελέφθερων Ενεργών Ελλήνων

Ε5 Έλευσις Ενωμένων Ελέφθερων Ενεργών Ελλήνων


ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 13-02-2023 ΚΑΙ ΩΡΑ 00:01 (ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ) ΓΙΑ 22 ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ (ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΝ) ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ.
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΩΣ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΘΕΩΝ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΜΑΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 https://www.facebook.com/e5organismos ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ https://www.aitherikigrafi.gr/epikliseis
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ