ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΑΔΑ: ΧΩΡΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.


Πρόσφατα είδαμε και ακούσαμε τον πρωθυπουργό να θριαμβολογεί για το ότι η Ελλάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια όσον αφορά τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος σύμφωνα με τη κατάταξη του Economist Intelligence Unit για τα τρία τελευταία χρόνια.

Ειδικότερα για την περίοδο από το δ΄τρίμηνο του 2019 μέχρι το δ΄τρίμηνο του 2022 η Ελλάδα σκαρφάλωσε 16 θέσεις στη σχετική κατάταξη σημειώνοντας τη μεγαλύτερη πρόοδο μεταξύ 82 χωρών που εξετάζονται στη σχετική λίστα.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της έρευνας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  αναφέρει σε ανάρτηση του στο twitter. «Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπουμε ότι αναγνωρίζονται οι προσπάθειες μας για τη μεταρρύθμιση της οικονομίας. Πιστεύουμε στο να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε μια χώρα φιλική για τις επιχειρήσεις προσελκύοντας και νέες επενδύσεις από το εξωτερικό.»

Στον αντίποδα  της θριαμβολογίας του πρωθυπουργού βλέπουμε την έκθεση της ΓΣΕΒΕΕ του 2021 που αναφέρεται στην κατάσταση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και στις επιπτώσεις που προκάλεσε η  υγειονομικό–οικονομική κρίση στην Ελληνική οικονομία:

  • Για την πλειονότητα  των μικρών επιχειρήσεων μειώθηκε σοβαρά ο κύκλος εργασιών
  • Το κλείσιμο επιχειρήσεων με κρατική εντολή για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2020 και το Νοέμβριο του ιδίου έτους δημιούργησε ένα δυισμό και μια διχοτόμηση μεταξύ επιχειρήσεων που έκλεισαν και όσων δεν έκλεισαν
  • Είναι γνωστό η αντιπαλότητα μεταξύ μικρών επιχειρήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων  ο οποίος οξύνθηκε από το Μάρτιο του2020, όταν  οι κλάδοι που στηρίζονταν στη προσωπική επαφή τέθηκαν σε αναστολή οξύνοντας έτσι ακόμη περισσότερο  τον ανταγωνισμό μεταξύ των μεγάλων αλλοδαπών συγκροτημάτων με τις μικρομεσαίες εγχώριες  επιχειρήσεις.
  • Τέλος τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση θα έπρεπε να είναι πιο στοχευμένα και να λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διότι  κατά την διάρκεια της υγειονομικό-οικονομικής κρίσης αυξήθηκαν σημαντικά  οι  μικρές και οι πολύ μικρές επιχειρήσεις που είχαν σοβαρά προβλήματα ρευστότητας και κατά ανάγκη οι ληξιπρόθεσμες οφειλές.

Η ραγδαία αύξηση των τιμών ενέργειας σε συνδυασμό με τη συσσώρευση υποχρεώσεων  λόγω της κρίσης έχει οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο σημαντικό αριθμό μικρών πολύ μικρών επιχειρήσεων και αυτοαπασχολουμένων – ελευθέρων επαγγελματιών.

Η λογική των οριζόντιων επιδοτήσεων ουσιαστικά πρόσφερε πόρους σε ελάχιστες μεγάλες επιχειρήσεις έτσι ώστε να μπορούν να αυξάνουν τις τιμές τους και να διατηρούν τα κέρδη τους. Τα μέχρι τώρα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα στη ρίζα του αντιθέτως είναι προφανές ότι  έχει εγκαταλείψει όσους έχουν πραγματική ανάγκη και αυτές είναι οι μικρές επιχειρήσεις.

Και δημιουργείται τώρα το ερώτημα: Με ποιο τρόπο η χώρα μας είναι «φιλική προς τις επιχειρήσεις», όπως κομπάζει ο Μητσοτάκης,   όταν οι ντόπιοι επιχειρηματίες αδυνατούν να κρατήσουν ανοιχτές τις επιχειρήσεις τους; Πώς γίνεται μέσα σε ένα οικονομικά ασφυκτικό περιβάλλον για τους ίδιους τους έλληνες επιχειρηματίες να έρθουν ξένοι επιχειρηματίες να επενδύσουν; Η ελκυστικότητα του επιχειρηματικού περιβάλλοντος δεν μπορεί να εφαρμοστεί ώστε να προσελκύσει επενδυτές από την ιδία μας την χώρα την ΕΛΛΑΔΑ και όχι από ξένους επενδυτές που θέλει ο πρωθυπουργός;

Μήπως αυτό εξηγεί και τη δήλωση που έκανε στα Μ.Μ.Ε. προ καιρού που διατυμπάνιζε ότι θα αναλάβει ο ίδιος το ξεπούλημα της χώρας;

Μήπως οι «διευκολύνσεις» που παρέχει στους ξένους επενδυτές γίνονται με παρακάμψεις της νομοθεσίας όπως το ειδικό καθεστώς απολύσεων για να πωληθεί η ΛΑΡΚΟ;

Όπως η κυβέρνηση   παράκαμψε  προς χάριν της διευκόλυνσης κυρίως των ξένων επενδυτών και την περιβαλλοντική νομοθεσία, καθώς αποδέχθηκε ένα καθεστώς προσαρμογής για τη «νέα» ΛΑΡΚΟ μοναδικό στον ελληνικό χώρο.

Την περιβαλλοντική νομοθεσία  τη παρακάμπτουν φυσικά και για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ).

Βλέπουμε λοιπόν ότι η λεγόμενη «ελκυστικότητα του επιχειρηματικού περιβάλλοντος»  χρησιμοποιείται κατά το δοκούν για επιχειρήσεις που επιλέγουν οι κομματικοί αντιπρόσωποι της κυβέρνησης, αγνοώντας ακόμα και τις προτάσεις των δικών τους ανθρώπων μέσα στην ΓΣΕΒΕΕ  που αυτοί οι ίδιοι διορίζουν ή εκλέγουν.

Με πρόσχημα το χρέος (του οποίου ποτέ δεν έγινε λογιστικός έλεγχος) εξοντώνουν τους έλληνες επιτηδευματίες με δυσβάστακτους φόρους, τέλη, πρόστιμα, ενώ οι αφορολόγητες Εταιρίες και Ιδρύματα ξένων «επενδυτών» μονοπωλούν την πρόσβαση στις κρατικές και ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και την δανειοδότηση από τις ελληνικές Τράπεζες.

Άρα η Ελλάδα σκαρφάλωσε 16 θέσεις στην κατάταξη της ιδιωτικής εταιρίας των προτεσταντών τραπεζιτών- τοκογλυφων  Wilson  Economist Intelligence Unit, όχι επειδή είναι φιλική στην επιχειρηματικότητα αλλά επειδή  τα διορισμένα  φερέφωνά των τραπεζιτών που παριστάνουν την  ελληνική κυβέρνηση ξεπουλάνε την χώρα σε ξένους επιχειρηματίες εξοντώνοντας τους έλληνες.

Μόνο με μια πραγματικά Ελληνική Κυβέρνηση μπορεί να διαπρέψει ξανά η Έλληνική επιχειρηματικότητα. Μόνο με την ανάληψη της διακυβέρνησης από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, η «καραμέλα» του χρέους θα τελειώσει μια για πάντα κι αυτό διότι θα αποπληρωθεί άμεσα το όποιο δημόσιο και ιδιωτικό χρέος που βαραίνει τις πλάτες των ελλήνων. Ήδη τα 600 δις βρίσκονται στον κρατικό προϋπολογισμό, άμεσα εκταμιέυσιμα για αποπληρωμή- σεισάχθεια και ανάπτυξη. Ανάπτυξη με προτεραιότητα τον έλληνα επιχειρηματία, ο οποίος απαλλαγμένος από χρέη θα μπορέσει ξανά να μεγαλουργήσει κάνοντας χρήση των τεράστιων κληρονομικών κεφαλαίων που έχουν δεσμευτεί ήδη από τον Αρτέμη Σώρρα για το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΆΣ». Χωρίς τον βραχνά των ληστρικών τόκων, θα δανειοδοτείται από την δική του ελληνική Τράπεζα με άτοκα κεφάλαια   που δικαιούται για να αναπτύξει δημιουργικά την επιχείρησή του.

Σε μία αγορά που θα του εξασφαλίζει την βιωσιμότητα αφού το 50% του βασικού μισθού όλων των πολιτών θα είναι αρκετό για να καλύψουν όλες τις βασικές τους ανάγκες και θα τους περισσεύει το υπόλοιπο 50% για να το καταναλώσουν όπως αυτοί θέλουν! Με την Ελλήνων Συνέλευσις ανοίγεται μια τεράστια αγορά προϊόντων και υπηρεσιών αποκλειστικά ελληνικών που θα κάνουν τους έλληνες επιχειρηματίες να διαπρέψουν παγκόσμια!

Δείτε αναλυτικά στις Προγραμματικές Δηλώσεις της Ελλήνων Συνέλευσις κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο από το 2015 και οραματιστείτε το μέλλον που σας αξίζει έλληνες! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ!


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

Το πρόγραμμα που αναπτύσσεται κατωτέρω είναι στηριγμένο επάνω στις οικονομικές προσφορές του Αρτέμη Σώρρα προς την Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία καθώς επίσης και στο πρόγραμμα των 2,3 τρις Ευρώ το οποίο έχει κατατεθεί στα Ταμεία Κληρονομικών Κεφαλαίων των αυτοχθόνων κυρίαρχων Ελλήνων. Αυτές οι προσφορές και τα αποθεματικά που είναι στην διάθεση των Ελλήνων θα περιέλθουν στα χέρια μας όταν τους θεσμούς του κράτους μας τους αναλάβει ο Πολιτικός Φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ.».

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ. Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ. Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0. ΠΟΣΟ ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ($ 600.000.000.000) ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2. Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (€2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1. ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2. ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

Ο Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

2.3. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION», World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0. ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΕΝΤΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ,

οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1. ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * ) ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλείων, στα οποία κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

====

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”
“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ
ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ELEFSIS TV BINTEO
ALFEIOS WEB TV
ΡΑΔΙΟ- WEB TV ΠΕΛΟΠΑΣ


Του Αλέξανδρου ΜυλωνάΕ.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΒΑΡΒΑΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ, Τ.Κ. 27131, ΕΛΛΑΣ
Τηλ. 26210 44277, Ε-mail: esydpdp@gmail.com
FACEBOOK
twitter

===

ΠΗΓΗ