ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ Α.Π.Θ. ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ


Μετά την πρόταση της ευρωπαϊκής επιτροπής να τρεφόμαστε οι άνθρωποι με σκουλήκια έρχεται η κατασκευή ενός μπισκότου από σκουλήκια από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εδώ παρατηρούμε ότι το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εκφεύγει των λειτουργιών του και προβαίνει σε άλλες διαδικασίες που δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα του. 

Μας αναφέρει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ότι αφού μελέτησαν την πρωτεΐνη των σκουληκιών και διαπίστωσαν τη θρεπτική του αξία προέβησαν στην παραγωγή ενός μπισκότου. Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι προτιμότερο ήταν να προβούν στην ανάλυση χιλιάδων προϊόντων που έχει η αγροτική ελληνική γη και να δώσουν τη θρεπτική αξία των πρωτεϊνών διαφόρων ελληνικών προϊόντων παρά να μας ενημερώνει για ανάλυση πρωτεϊνών από σκουλήκια.

 Επίσης προέβησαν σε χαρακτηρισμούς και αναφορές περί παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης. Εκτός από χημικοί έγιναν και γνώστες της παγκόσμιας οικονομίας και ξέφυγαν από το προορισμό τους και το πραγματικό τους λειτούργημα. Επειδή μία τέτοιου είδους αναφορά για τρόφιμα από σκουλήκια και μάλιστα από ένα σοβαρό πανεπιστήμιο είναι μία τεράστια πτώση για τον πνευματικό κόσμο της Ελλάδος δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε ως Έλληνες πολίτες αναφορές ως τρόφιμα για τους Έλληνες ανθρώπους τα σκουλήκια, τις ακρίδες και τις αράχνες.

 Η μητέρα φύση μας δίνει απλόχερα χιλιάδες τρόφιμα τα οποία μάλιστα το καθεστώς δεν φροντίζει να υποστηρίξει ώστε να διατίθενται άμεσα στην αγορά παρά προσπαθεί να μας πείσει να καταναλώνουμε σκουλίκια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τέτοιου είδους χημεία όπως είναι το ΑΠΘ μοναδικό μέλημα πρέπει να έχουν την ενημέρωση των Ελλήνων πολιτών όσον αφορά τα τρόφιμα και όχι την προσπάθεια που εκτελούν ώστε να πείσουν τον άνθρωπο να οδηγείται πλέον σε αυτό το έσχατο σημείο ώστε να χρησιμοποιήσει αυτά τα ζωύφια για κατανάλωση. Επειδή τέτοιου είδους πράξεις αποτελούν κινήσεις μη ανθρώπων προς τον άνθρωπο ήρθε η ώρα όλοι είναι άνθρωποι να κατανοήσουμε ότι αν δεν πάρουμε εμείς την πολιτεία στα χέρια μας δεν πρόκειται ποτέ και τίποτα να αλλάξει για το δίκαιο των ανθρώπων.

 Όσα χρήματα και να έχεις όταν δεν συμβιώνεις σε μία Πολιτεία ανθρώπων τα χρήματα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως αξία. Ο άνθρωπος για να μπορεί να συνεχίσει την πορεία της παραγωγής του ανθρώπινου έργου και δικαίου για όλη την ανθρωπότητα πρέπει να λειτουργήσει σε μία Πολιτεία ανθρώπων όπου όλοι θα αποφασίζουν και όχι κάποιοι τυχαίοι μεμονωμένοι να αναλαμβάνουν ευθύνες τέτοιες ώστε να δίνουν παραπληροφόρηση στον άνθρωπο.

 Το ελληνικό ίδρυμα έρευνας και καινοτομίας (ΕΛ.ΙΔ.ΕΚ) επιδοτεί την προσπάθεια προώθησης της διατροφής από σκουλήκια. Επίσης το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι συνεργάτης του (ΕΛ.ΙΔ.ΕΚ). Τέτοιου είδους πράξεις πρέπει να τις σταματήσουμε εμείς οι άνθρωποι Η ώρα των ανθρώπων είναι τώρα και δεν πρέπει να λείψει κανένας. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά. Η πολιτεία των ανθρώπων πρέπει να συσταθεί το γρηγορότερο.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. 


5.0 ΓΕΩΡΓΙΑ/ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ/ ΑΛΙΕΙΑ / ΠΑΡΑΓΩΓΑ

 

5.1.    Η Ελλήνων Συνέλευσις δίνει τεράστια βάση στην ανάπτυξη όλων των πρωτογενών παραγωγικών πηγών. Η γεωργία θα αναπτυχθεί με τον πιο δυνατό τρόπο. Θα καθιερωθεί σε ολόκληρη την επικράτεια η καλλιέργεια μόνο με παραδοσιακούς Ελληνικούς σπόρους.

5.2.    Θα αναπτυχθεί με πρόγραμμα ώστε το 60 % της γεωργικής παραγωγής να καθιστά αυτάρκη την χώρα μας από τα γεωργικά προϊόντα. Θα γίνει αναγνώριση όλων των φυτών της ελληνικής χλωρίδας καθώς και των παραγώγων τους, πχ ελαίων για θεραπευτικούς και για καλλωπιστικούς σκοπούς .

5.3.    Θα επανακτηθεί και συμπληρωθεί εκ νέου το ταμείο των ελληνικών σπόρων.

5.4.    Θα γίνει έλεγχος της τροφικής αλυσίδας και θα απαγορευθούν όλοι οι «GM» γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και τα παράγωγα αυτών.

5.5.    Η Πολιτεία θα αναλάβει να διασφαλίσει τους πολίτες με τρόφιμα απαλλαγμένα από «GM» γενετικά τροποποιημένους σπόρους, θα προσφέρει εξελιγμένες μεθόδους ανάπτυξης που θα βασίζονται στις τεχνικές καλλιέργειας που ακολουθούν τις αρχέγονες αρχές όπως διατυπώνονται στη μητέρα φύση, και το πότισμα θα γίνεται μόνο με καθαρό νερό απαλλαγμένο από δηλητήρια, τοξίνες όπως φθόριο κτλ,

5.6.    Θα δημιουργηθεί μηχανισμός υποστήριξης για όλες τις μονάδες γεωργικής και ζωικής παραγωγής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών που θα είναι εναντίον των γενετικά τροποποιημένων σπόρων και υβριδίων, με την λήψη ταυτόχρονα υποχρεωτικών εφαρμοστικών μέτρων για καλλιέργειες με τους φυσικούς τοπικούς σπόρους που δεν έχουν υποστεί επεξεργασία, έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει ξανά ένα οργανικό πρότυπο φυσικής ανάπτυξης και οτιδήποτε καλλιεργείται στον Ελληνικό χώρο να είναι πραγματικά βιολογικό.

5.7.    Η λίπανση θα γίνεται μόνο με βιολογικά λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά που θα παράγονται στην ελληνική επικράτεια.

5.8.    Θα αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η βιομηχανική μεταποίηση των γεωργικών προϊόντων στα οποία μόνο θα επιτρέπεται η εξαγωγή. Σο ίδιο βάρος θα δοθεί και στην κτηνοτροφία.

5.9.    Θα σχεδιαστεί κατάλληλα η σχέση παραγωγής, μεταφοράς, αποθήκευσης, συντήρησης, διάθεσης στην τοπική αγορά και των εξαγωγών ούτως ώστε να αποκτηθεί αμεσότητα μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή και να αναπτυχθεί υγιής ανταγωνισμός.

5.10. Θα υπάρχει αυστηρή εποπτεία για την τήρηση των προδιαγραφών.

5.11. Θα δοθεί προώθηση ώστε το 80 % των προϊόντων της κτηνοτροφίας να καλύπτει την εγχώρια κατανάλωση.

5.12. Θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή οικολογικών ζωοτροφών.

5.13. Θα δοθεί βάση στην αναπαραγωγή των ζώων της Ελληνικής πανίδας.

5.14. Η ανάπτυξη τους θα γίνεται μόνο σε φυσικό περιβάλλον και θα απαγορεύεται κάθε αυξητικό, διατροφικό συμπλήρωμα, ορμόνες κτλ.

5.15. Είμαστε η χώρα των υδάτων είναι φυσιολογικό να υπάρχει υδατοκαλλιέργεια όλων των ειδών.

5.16. Θα δοθεί βαρύτητα στις υδατοκαλλιέργειες ιχθύων, οστράκων και μαλακίων και ότι παράγεται ως τελικό προϊόν της μητέρας φύσης.

5.17. Η Πολιτεία είναι έτοιμη να παράσχει κάθε στήριξη για την επίτευξη των ανωτέρω με την δική της ή όχι συμμετοχή στην υλοποίηση τους.


ΠΗΓΗ