ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ
ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΩ, ΩΣ ΜΟΝΙΜΗ ΚΟΡΝΙΖΑ, ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝΚΑΙ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΛΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΟΣΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΕΙΡΗ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ, ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ, ΣΑΠΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΩΝΚΑΙ ΤΟΥΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝΚΑΙ ΤΟΥ .
ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΚΑΙ ΤΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΥΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΩ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΩΝΚΑΙ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΤΑ ΙΕΡΑ, ΤΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΑ ΕΚΡΥΨΑΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ.
ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ! ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ! ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ!
ΟΜΩΣ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ, ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΝΙΖΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ Ή ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΩΝΚΑΙ ΤΟΥ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ.
Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ, Η .
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣΤΟΥΣ. ΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΑΖΟΥΝ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ, ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ. ...      
ΠΗΓΗ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ 
ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
 ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ


ΕΠΙΚΛΙΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
«ΜΕΛΕΤΗΣΕ 
ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,
 ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ
 ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ
 ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ». 
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ   Ε5 
ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ Α.Φ.Μ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ « ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΩ ΔΗΜΩ », Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “Ε5” ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5

https://e5-esy.gr/