ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ. Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ;

(Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΙΜΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΙ.)


ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ ΜΙΝΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ 13-8-2021, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΖΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΕ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΩΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΕΝ ΑΡΧΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 1 ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΒΟΥΛΗ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΚΑΤ' ΕΠΙΚΛΗΣΗ  ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ.) ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ  ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟ. 

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΡΗΣΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΤΑ ΕΔΩ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΗΡΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ; Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΦΑΝΕΡΑ ΕΔΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ KAMORA ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟΥ ΑΛΛΗΛΟΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΥΝ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΤΟ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ. Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ Ή ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ  ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΣΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ (ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΩΠΗΣ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ; ΕΛΕΓΞΑΝ ΠΟΤΕ; ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΝΟΧΟΙ. 

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟ ΚΟΥΤΙ. ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΠΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕ. ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΟΥ. ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΡΕΦΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ; 
ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ; ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΣΩ ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΕΙΣΜΩΝ; ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ; ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΒΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ''ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ'' ΑΠΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΕΑΤΡΟ. ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ SINGULAR NA ΜΕΤΡΗΣΕΙ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΑΨΕΣ. ΟΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ. ΑΝ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑ. Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ. ΜΟΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  ΠΗΓΗ

 erifylh.blogspot.com