ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΩΣ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ, ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΤΟΣΟ ΑΡΙΣΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ Ή ΑΛΛΟ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΛΗ.

ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ, ΩΣ ΔΗΜΟΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ ΜΠΕΝ-ΑΚΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤ' ΕΥΦΥΜΙΣΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΛΕΞΗ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ-ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ; ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ; Η ΠΑΛΙΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ; 
ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΦΕΚ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ <<ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ>> ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ, Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΑΨΑΝ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΛΑΣΤΙΧΟ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΦΕΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΦΕΚ ΕΝ ΕΤΕΙ 1974 ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΦΕΚ ΕΝ ΕΤΕΙ 1973 ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣΒΛΕΠΕΤΕ; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ!

ΑΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ.

ΦΕΚ ΕΝ ΕΤΕΙ 1967ΑΝ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ! 1100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΝ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΣΙΑΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΕΒΗΛΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΘΑ ΦΕΡΝΕΙ ΝΕΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΝΕΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ.ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ. ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΕΝ-ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.


ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

  ΠΗΓΗ

 erifylh.blogspot.com