ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΝΤΟΣ Ή ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΜΑΣ;


ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ.


 ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΓΡΑΠΤΟ Ή ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ Ή ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΝ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΔΙΚΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΝΟΜΟΣ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΔΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΤΟΤΕ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΥΟ ''ΚΕΙΜΕΝΑ'' ΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ. ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΙΣΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΣ ΑΡΧΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΗΔΗ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΟΜΩΣ Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΡΟΫΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ''ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΩΝ'', ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ''ΘΕΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ''. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ. ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΤΡΙΑΔΑ.

ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΤΕΙΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΜΦΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΟΜΩΣ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΩΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ. ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΔΙΚΟ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Η ΙΣΧΥΣ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΤΟ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ''ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ'' ΑΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

ΑΡΑ, ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΘΕΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΟ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ) ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΘΙΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (Ή ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ) ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΗ) ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΧΗΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΧΕΙ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ''ΝΟΜΙΜΟΣ'', ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.


 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

 


ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΟΜΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΣ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ. ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ. ΩΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΩΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ. ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 7.
ΑΝΑΓΝΩΣΚΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ή ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΕΘΙΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΡΑ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΔΙΚΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΜΦΥΤΑ, ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΩΣ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΠΑΡΑ-ΦΥΣΙΝ ΝΟΜΟΙ'' ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΔΟΥΛΟ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟ ΣΚΛΑΒΟ. ΟΙ ΦΥΣΙΝ ΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ. ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ Π.Χ. ΝΑ ΠΕΤΑΜΕ ΛΥΜΑΤΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΜΙΑ. ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ; 

ΕΙΔΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΑΙ. ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ; ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΜΥΑΛΩΝ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΚΠΤΩΤΑ ΜΥΑΛΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ. ΤΟ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΤΩΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΘΕΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ. Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.


 ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 
ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr


ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ - ΕΡΙΦΥΛΗΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΗΓΗ

 erifylh.blogspot.com