ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΝΕΟΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ? (ΜΕΡΟΣ Δ)ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ , ΑΡΙΘ. 3986 ΦΕΚ Α΄152/1.7.2011 “ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 17 ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ. 17.”

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ - ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ - ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΤΑ 100 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» , ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΟΥΦΛΕΡΟ.

ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : mntasiou13@gmail.com - 6951095775ΝΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ,
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : mntasiou13@gmail.com - 6951095775

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ