ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ


ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΕΛΑ ΜΕ ΚΟΛΛΑ, ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΑΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΜΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ .

ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΟΠΟΥ Η ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΛΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΙ.

ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 3-5 ΕΤΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΟΜΑ. ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΡΚΟΥΝ.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΓΗΣ.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 15 ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ! ΦΥΣΙΚΟ!


https://www.youtube.com/watch?v=8v-sbi0vBcM&ab_channel=%CE%A1%CE%91%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%A9
ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ


 ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ -

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ