ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ''ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ'' ΜΕΣΩ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΤΟΥ 1927. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΕΣΜΙΟΙ ΔΑΝΕΙΩΝ.Ο ΟΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΩΣ ΕΝΑΣ

ΟΡΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕΣΩ ΧΡΕΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΔΑΝΕΙΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

Ο ΟΡΟΣ ΔΑΝΕΙΟ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 806 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.Ο ΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΩΝ ΜΕΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝNΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ. ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΛΑΝΟ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. 

 ΑΡΑ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΣΜΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΙΟΣ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ''ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ''ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. ΤΗΝ ''ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ''. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΧΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟ), ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ''; ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΕΙ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ Ή ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΡΑ, Η ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΩΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ ΑΥΤΟΥ. Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, Ή ΩΣ ΘΕΟΣ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΙΑ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 35%. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΞΑΝΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟ 2050, ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΣΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΤΟΥ, ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ. ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΘΥΓΑΤΕΡΑΣ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.


Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ - ΕΡΙΦΥΛΗΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ