ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ - Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝΟΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΕΙΤΕ ΥΠΕΡ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. 


(ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ)

ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ. ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ. Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Ή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΕΣ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΚΡΑΤΗ.


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 225 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΩ ΕΝΟΣ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΤΟ 1787 ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ''ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ'' ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ, ΕΙΤΕ ΕΞΗΛΘΑΝ ΤΗΣ ΜΟΝΑΡΧΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΕΙΤΕ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΕ ΜΟΝΑΡΧΙΕΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡΕΞΟΥΣΙΕΣ. ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΥΡΟΔΟΤΩΝΤΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.


(ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΩΣ ΙΔΕΑ ΑΝΗΚΕΙ ΙΣΩΣ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΤΙΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΗΣ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ 1600 ΩΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ.)
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ (ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ), ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΖΗΤΑΝΕ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΡΧΗ. ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΝΕΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ-ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.


ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΗΤΑΝ ΩΡΙΜΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΟΜΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ. ΤΑ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ''ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ'' ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΟΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΕΧΡΙΖΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΝΤΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΡΠΙΖΟΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. (ΤΕΛΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ "ΠΑΤΗΣΕΙ" ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ).
ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙ ΕΥΔΙΑΚΡΙΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤ' ΟΝΟΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΣΕΙ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΘΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΑΝΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ.

ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ. ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΝΤΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Εδάφιο 2 – Η Βουλή των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων θα αποτελείται από μέλη που θα επιλέγονται κάθε δεύτερο χρόνο από τον λαό των διαφόρων Πολιτειών, και οι εκλέκτορες κάθε Πολιτείας θα έχουν τα προσόντα τα απαιτούμενα για τους εκλέκτορες του πιό πολυάριθμου Σώματος του Πολιτειακού κοινοβουλίου.

Κανένας δεν θα γίνεται Αντιπρόσωπος που δεν θα έχει περάσει το 25ο έτος της ηλικίας του, και δεν έχει υπάρξει πολίτης των Ηνωμένων Πολιτειών για τουλάχιστον εφτά χρόνια, και που, όταν εκλεγεί, δεν είναι κάτοικος της Πολιτείας στην οποία θα εκλεγεί.

(Αντιπρόσωποι και άμεσοι φόροι θα κατανεμηθούν ανάμεσα στις διάφορες Πολιτείες που περιλαμβάνονται σε αυτή την Ένωση, με βάση τους αντίστοιχους πληθυσμούς τους, που θα καθορίζονται προσθέτοντας τον συνολικό αριθμό των ελεύθερων ατόμων, περιλαμβανόμενων αυτών που τελούν υπό περιορισμένη καταναγκαστική εργασία, και εξαιρούμενων των Ινδιάνων που δεν πληρώνουν φόρους, και κατά τρία πέμπτα όλα τα άλλα άτομα). [Η προηγούμενη πρόταση σε παρένθεση αναμορφώθηκε με την 14η Τροπολογία, Εδάφιο 2].

Η καταμέτρηση θα πραγματοποιηθεί εντός τριών ετών μετά την σύνοδο σε σώμα του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών, και σε όλες τις επόμενες περιόδους δέκα ετών, με τρόπο που θα καθορισθεί δια νόμου. Ο αριθμός των Αντιπροσώπων δεν θα υπερβαίνει έναν [Αντιπρόσωπο] για κάθε τριάντα χιλιάδες [πολίτες], και κάθε Πολιτεία θα έχει τουλάχιστον έναν Αντιπρόσωπο, και μέχρι να γίνει καταμέτρηση η Πολιτεία του Νιού Χάμσιρ θα δικαιούται να επιλέξει τρεις, η Μασαχουσέτη οχτώ, το Ρόουντ Άιλαντ και οι Φυτείες του Πρόβιντενς έναν, το Κονέτικατ πέντε, η Νέα Υόρκη έξι, το Νιού Τζέρζεϋ τέσσερις, η Πενσυλβάνια οχτώ, το Ντέλαγουεαρ έναν, το Μέρυλαντ έξι, η Βιρτζίνια δέκα, η Βόρεια Καρολίνα πέντε, η Νότια Καρολίνα πέντε και η Τζόρτζια τρεις.

Όταν προκύπτουν κενά στην αντιπροσώπευση οποιασδήποτε Πολιτείας, η εκτελεστική εξουσία της θα προκηρύξει εκλογές για να αναπληρωθούν τα κενά αυτά.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων θα επιλέγει τον Πρόεδρο της και άλλους αξιωματούχους της, και θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παραπομπής του Προέδρου σε δίκη.

(ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΠΕΡΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ)Η ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ 1776 ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΟΙ. ΑΥΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΝΔΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΟΜΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ. ΑΡΑ, ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΑΛΛΟΥΜΕΝΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.


(ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. 1776. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΝ.)


ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΙΕΞΗΧΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΝΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥΣ, ''ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ'' ΒΑΣΙΛΙΑ.(ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1789)


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΟΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΩΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ.


(ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1958)


(ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ 1789)


ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΩΛΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΟ ΚΑΙ ΝΟΜΕΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ ΜΕ ΠΛΑΝΗ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΛΑΟΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΛΑΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΝΤΑ ΥΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΕΘΝΙΚΟ. ΔΙΟΤΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟ.(ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ)ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ.
(ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΡΟΙΖΗΝΑΣ)


Ο ΟΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΣΕ ΕΞΕΧΟΥΣΑ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΑ ΗΘΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΑΡΑ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΗΘΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΧΥΩΝ ΑΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΥΠΟ ΠΟΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΥΠΟ ΤΟ ΔΟΓΜΑ. ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΦΕΝΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ''ΚΥΡΙΟ'' ΑΠΕΜΠΟΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΜΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΠΩΣ ΚΑΛΕΣΤΗΚΕ ΕΔΩ Ο ΟΘΩΝΑΣ ΩΣ ''ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ'' ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
(''ΗΓΕΜΟΝΙΚΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 1832'' ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΠΟΤΕ)


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΖΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΤΟΧΗΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ. ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΤΩΝ, ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΤΣΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ.
(ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1844. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΝΟΜΙΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΟΝΤΑΣ ''ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ'' ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟ. ΕΔΩ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ. ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΑΖΑΡΙ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΟΥΝ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.)

ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΖΕΙ ΣΕ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΦΕΡΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ. ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. 

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΑΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΟΡΘΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΠΤΕΙ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΞΙΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΕΤΑΞΑΝ ΩΣ ΦΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΕΙ ΚΥΤΤΑΡΑ-ΚΡΑΤΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΗΡΑΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΗΣ. ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ  ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΠΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΝΗ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 28. 


ΑΝΑΛΟΓΑ ΑΡΘΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΩΣ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΟΡΓΑΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ. Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΛΑΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ. ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΣΗ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΤΟΥ Ή ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΘΕΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗ, ΕΙΤΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΕΙΤΕ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΠΟΛΙΤΗ. 

ΤΩΡΑ ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.
 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΣ!


ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 


ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

 

ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ - ΕΡΙΦΥΛΗΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

  

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΡΙΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η ΔΙΚΑΙΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

erifylh.blogspot.com