ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ
ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ-ΔΟΥΛΟ!!

Η ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ 

ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ 

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑμεταφραση: Γεωργία Βαγενά


Βήμα 1α. Κατανόηση του Cestui Que Vie Act 1666Ύπαρξη ΖωήςCestui Que Vie

Λονδίνο 1666, κατά τη διάρκεια της μαύρης πανώλης και των μεγάλων πυρκαγιών του Λονδίνου, με βούλα του Πάπα το Κοινοβούλιο θέσπισε μια πράξη πίσω από κλειστές πόρτες, που ονομάζεται Cestui Que Vie Act 1666.
Η πράξη που συζητήθηκε ήταν να υποκαταστήσει τα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών, δηλαδή όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες δηλώθηκαν νεκροί, ότι χάθηκαν στη θάλασσα / πέρα ​​από τη θάλασσα. (που λειτουργούν στο νόμο του Ναυαρχείου, ναυτικό νόμο, το δίκαιο της θάλασσας,  χαμένοι στη θάλασσα).
Το κράτος (Λονδίνο) ανέλαβε την κηδεμονία όλων και της περιουσίας τους σε ένα TRUST. To κράτος έγινε ο διαχειριστής / σύζυγος που κατέχει όλους τους τίτλους στους ανθρώπους και την περιουσία, μέχρι να επιστρέψει κάποιος ζωντανός για να διεκδικήσει αυτούς τους τίτλους, μπορεί επίσης να ζητήσει αποζημίωση.


Όταν χρησιμοποιούνται CAPITAL ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα οπουδήποτε σε ένα όνομα, αυτό πάντα αναφέρεται σε μια νομική οντότητα / μυθοπλασία, Εταιρεία ή Corporation χωρίς εξαιρέσεις. π.χ. John DOE ή Doe JANE.

1) CEST TUI QUE TRUST: (προφέρεται setakay) κοινός όρος στη Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία
2) STRAWMAN (ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ): κοινός όρος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή στον Καναδά.

Πρόκειται για νομικές οντότητες / μυθοπλασία που δημιουργήθηκαν και ανήκουν στην κυβέρνηση που τις δημιούργησε. Είναι σαν να κατέχετε ένα μερίδιο στο χρηματιστήριο, μπορείτε να είστε κάτοχος μετοχής ... αλλά εξακολουθεί να είναι μέρος του Χρηματιστηρίου (Stock).

Από νομική άποψη, θεωρούμαστε ότι είμαστε μια μυθοπλασία, μια έννοια ή μια ιδέα που εκφράζεται ως ένα όνομα, ένα σύμβολο. Αυτό το νομικό πρόσωπο δεν έχει συνείδησηΕίναι νομικό πρόσωπο, ENS LEGIS, ένα όνομα / μια λέξη γραμμένη σε ένα κομμάτι χαρτί. Αυτό έρχεται από παλιά πίσω στο 1666, τοΛονδίνο είναι ανεξάρτητο κράτος, όπως και το Βατικανό είναι ανεξάρτητο κράτος, ακριβώς όπως το WashingtonDC είναι ένα ανεξάρτητο πόλη κράτος

Το Στέμμα (the Crown) είναι μια μη εταιρική ένωση (unincorporated association). 
Γιατί μη εταιρική? Είναι ιδιωτικό.
Το μπαρ του ναού (temple bar) βρίσκεται στο Λονδίνο, κάθε δικηγόρος που καλείται στο "μπαρ" ορκίζεται υπακοή στη γραμμή του ναού. Δεν μπορεί να αποκαλείται δικηγόρος χωρίς να έχει ορκιστεί αυτή την υπακοή.

Όταν κάηκε το Λονδίνο, συνέβη η υποκατάσταση των δικαιωμάτων των ανδρών και των γυναικών. H υπεύθυνη πράξη πέρασε ... Η πράξη CQV 1666 σήμαινε ότι όλοι οι άνδρες και οι τις γυναίκες του Ηνωμένου Βασιλείου κηρύχτηκαν νεκροί και χάθηκαν πέρα ​​από τις θάλασσες. Το κράτος πήρε όλων των ανθρώπων την ιδιοκτησία σε ένα TRUST. Το κράτος παίρνει τον έλεγχο μέχρι κάποιος ζωντανός άνθρωπος άρρεν ή θήλυ να επιστρέψει και να διεκδικήσει τους τίτλους του αποδεικνύοντας ότι είναι ζωντανός και να διεκδικήσει τις ζημίες που έχει υποστεί.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε πάντα εκπροσώπηση όταν συμμετέχετε σε νομικά θέματα, επειδή είστε νεκροί.

Η νομική μυθοπλασία είναι ένα συμβόλαιο σε χαρτί, ένα κτήμα σε TRUST . Όταν παίρνετε ένα λογαριασμό ή μια κλήση από το δικαστήριο είναι πάντοτε μεκεφαλαία γράμματα, παρόμοια με τις πέτρινες τάφους στα νεκροταφεία. Τα κεφαλαία γράμματα σημαίνουν θάνατο (δείτε πώς δαιμονολόγησαν την κεφαλαιογράμματη γραφή). Γράφουν στη νεκρή νομική μυθοπλασία. Η νομική φαντασία δημιουργήθηκε όταν κάποιος ενημέρωσε την κυβέρνηση ότι υπήρχε ένα νέο σκάφος στην πόλη, με βάση τη γέννησή σας.
Τα Πιστοποιητικά Γέννησης μας εκδίδονται από τον DOC ΓΙΑΤΡΟ, Έγγραφο, ακριβώς όπως τα πλοία δίνουν θέση Πιστοποιητικά στην DOC αποβάθρα.Πρόκειται για εμπόριο. Προερχόμαστε από τα νερά της μητέρας μας. Η μητέρα σας έχει ένα κανάλι γέννησης σαν ένα πλοίο. Το πλοίο κινείται προς το currentρεύμα της θάλασσας όπως κινούμαστε από το currency νόμισμα.
Όλες αυτές οι πληροφορίες σχετίζονται με το πώς το ευρύ κοινό εξακολουθεί να είναι νομικά συνδεδεμένο με τον Νόμο για το Ναυτικό Ναυαρχείο. Μέσα από αυτό το παλαιό νομικό κατασκεύασμα μπορούν να μας ελέγχουν εύκολα και να μας εξαπατούν. Το να μάθουμε την νομικής μας μυθοπλασία βοηθά να την ξεκλειδώσουμε εμείς οι ίδιοι. Διαφορετικά, είμαστε απλώς άδεια σκάφη που επιπλέουν στη θάλασσα ως εμπορεύματα.
Οι γονείς εξαπατώνται να καταχωρούν (register) 
τη γέννηση των μωρών τους.
Περί το 1837 οι πράξεις γεννήσεων, θανάτων και γάμων καθιερώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Ηνωμένο Βασίλειο εγκαθιδρύθηκε η θέση του Γενικού Γραμματέα. Η δουλειά του ήταν να συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα από τις εκκλησίες που κατείχαν τα αρχεία της γέννησης.
Regis - από τη βασίλισσα ή το στέμμα. Όλοι οι άνθρωποι θεωρούνται ότι είναι υπό την επίβλεψη -κηδεμονία του "Στέμματος" Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να λειτουργούν στο εμπόριο και να αποδέχονται τα οφέλη που παρέχονται από το κράτος. 
Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε ως άνδρες και γυναίκες και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το σύστημα. Ο Δήμος του Λονδίνου είναι ένα κέντρο αγορών όπου οι έμποροι εργάζονται. Τότε υπάρχει Εμπορικό Δίκαιο. Προέρχεται από το Νόμο του Ναυαρχείου. Κοιτάξτε τα σύμβολα στα δικαστήρια της πόλης που σχετίζονται με το ναυαρχείο.Έτσι, όπου υπάρχει εμπόριο και χρήματα, υπάρχει επίσης "δικαιοσύνη" και "βλάβη".
Πρέπει να καταλάβετε την πτώχευση πριν καταλάβετε τι κάνει το δικαστικό σώμα.
Έχουμε αποδεχτεί την αξίωση να δεχτούμε «κλήτευση», αλλά ΜΟΝΟ οι νεκροί μπορούν να κληθούν. Υπάρχει η υποχρέωση αποδοχής οποιασδήποτε ευθύνης έχει δημιουργηθεί.

Δημόσια λειτουργούμε σε πτώχευση και λαμβάνουμε παροχές.Αναστολή Δικαιωμάτων και Διαφθορά
Cestui Que Vie Trust
Canon 2036 - ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Ένα Cestui Que VieTrust, επίσης γνωστό αργότερα ως "Fide Commissary Trust " και αργότερα πάλι ως ένα "Foreign Situs trust" και επίσης γνωστό ως μια μορφή"μυστικού trust" είναι μια φανταστική έννοια είναι ένα προσωρινό διαδοχικό trust, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Βασιλείας του Henry VIII της Αγγλίας μέσω του νόμου Cestui Que Vie του 1540 και που ανανεώθηκε από τον Charles II μέσω του νόμου Cestui Que Vie του 1666 όπου μια περιουσία μπορεί να επιρρεαστει προς όφελος ενός ή περισσότερων προσώπων που θεωρούνται χαμένα ή εγκαταλείφθηκαν σε "θάλασσα" και ως εκ τούτου υποτίθεται / θεωρείται "νεκρός" μετά από επτά (7) χρόνια. Προστέθηκαν και άλλα τεκμήρια βάσει των οποίων μπορεί να διαμορφωθεί ένα τέτοιο trust σε μεταγενέστερα καταστατικά να συμπεριλάβουν τους πτωχεύσαντες, ανηλίκους, τους ανίκανους, τις υποθήκες και τις ιδιωτικές εταιρείες.
Canon 2037
Ο αρχικός σκοπός και η λειτουργία ενός Cestui Qu (Vie) trast ήταν να σχηματίσουν ένα προσωρινό Estate κτήμα προς όφελος άλλου επειδή σε μερικές περιπτώσεις, η κατάσταση ή η κατάσταση της σχέσης δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν την καταστασή τους ως ζωντανοί, ότι είναι αρμόδιοι και μπορούν να παρίστανται ενώπιον αρμόδιας αρχής. Ως εκ τούτου, οποιοιδήποτε ισχυρισμοί, ιστορικό, καταστατικά ή επιχειρήματα που παρεκκλίνουν όσον αφορά την προέλευση και λειτουργία ενός Cestui Que (Vie) Trust όπως προβλέπεται από αυτούς τους κανόνες είναι ψευδείς και αυτόματα άκυρη. Ενα Cestui Que (Vie) Trust μπορεί να υπάρχει μόνο για εβδομήντα (70) χρόνια που είναι και η παραδοσιακή αποδεκτή " ζωή " προσδοκία ζωής του κτήματος (estate) 
Canon 2039
Καθώς δημιουργούνται όλα τα trust Cestui Que (Vie) με βάση ένα ή περισσότερα τεκμήρια για τον αρχικό σκοπό και τη λειτουργία του, δεν μπορεί να δημιουργηθεί ένα τέτοιο trust εάν δεν υπάρχουν αυτά τα τεκμήρια που μπορούν να αποδειχθούν.
Canon 2042 
Το 1534, πριν από την 1η Πράξη Cestui Que Vie (1540), ο Henry VIII κήρυξε τον πρώτο Cestui Que Vie τύπου estate περιουσία με την Πράξη Supremecy που δημιουργήθηκε το estate Κτήμα του Στέμματος. Το 1604, εβδομήντα (70) χρόνια αργότερα, τροποποιήθηκε από τον James I της Αγγλίας το κτήμα ως Ένωση Στεφάνου (Union of Crowns). Μέχρι τον 18ο αιώνα, η Crown Κορώνα θεωρήθηκε ως εταιρεία. Ωστόσο, από την αρχή του 19ου αιώνα γύρω στο 1814 και μετά την πτώχευση της εταιρείας (1814/15), έγινε η πλήρως ιδιωτική Crown Corporation που ελέγχεται από τον ευρωπαϊκό ιδιωτικό τραπεζίτη και τις τραπεζικές οικογένειες.
Canon 2043
Από το 1581, υπήρξε μια δεύτερη σειρά του Cestui Que Vie Estates σχετικά με την περιουσία των "προσώπων" και των δικαιωμάτων που μετανάστευσαν στις United states Ηνωμένες Πολιτείες οι διοικητικες πράξεις περιλαμβανουν: 

    Το 1651 ο νόμος για τον διακανονισμό της Ιρλανδίας 1651-52 που εισήγαγε 
Canon 2044
Από το 1591, υπήρξε μια τρίτη σειρά από το Cestui Que Vie Estates που αφορούσε την ιδιοκτησία της «ψυχής» και των εκκλησιαστικών δικαιωμάτων που μετανάστευσαν στις Ηνωμένες πολιτείες οι διοικητικές πράξεις περιλαμβάνουν:(i) το 1661 η πράξη του διακανονισμού 1661-62 · και
(ii) Το 1871 ο νόμος του District of Columbia 1871, και
(iii) Το 1941 ο νόμος Lend Lease Act 1941.


Canon 2045 Απο το 1815 και την πτώχευση του Crown Στέμματος και της Τράπεζας της Αγγλίας -Bank of England -από τους Rothschilds

 για πρώτη φορά, τα Cestui Que Vie Trusts του Ηνωμένου Βασιλείου έγιναν περιουσιακά στοιχεία που τοποθετήθηκαν σε ιδιωτικές τράπεζες και ουσιαστικά έγιναν "ιδιωτικές εταιρείες" ή "Fide Commissary Trusts" που διοικούνται από επιτρόπους (κηδεμόνες). Από 1835 και το νόμο Wills, αυτά τα ιδιωτικά καταπιστεύματα θεωρούνται επίσης "μυστικά"
Καταπιστεύματα "των οποίων η ύπαρξη δεν χρειάζεται να αποκαλυφθεί.

Canon 2046 
Από το 1917/18 με τη θέσπιση του νόμου περί καταπακτών και της διαπραγμάτευσης με το νόμο Enemy Act στις Ηνωμένες Πολιτείες και μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου, οι πολίτες της Κοινοπολιτείας και των Ηνωμένων Πολιτειών μετατράπηκαν σε "εχθρούς του κράτους και " εξωγήινοι " που με τη σειρά τους μετατράπηκαν σε"Fide Commissary "ιδιωτικά μυστικά trust «ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ Σίτου» “Foreign Situs” (Private International) Trusts. 
Canon 2047
Το 1931, η Roman Cult, γνωστή και ως Βατικανό, δημιούργησε την Τράπεζα Διεθνών διακανονισμών για τον έλεγχο της ιδιοκτησίας των συνδεδεμένων ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών σε όλο τον κόσμο. Με τη σκόπιμη πτώχευση των περισσότερων χώρων, οι ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες εγκαταστάθηκαν ως διαχειριστές και σε παγκόσμιο επίπεδο και το σύστημα Travelui Que Vie / Foreign Situs Trust εφαρμόστηκε από το 1933 και μετά.
Canon 2048
Από το 1933 (έτος πτώχευσης εφτά 7 Δυτικών χωρών από την FED), όταν ένα παιδί γεννιέται σε ένα κράτος ( Estate ) κάτω από το ρωμαϊκό δίκαιο , τρία (3) ιδρύματα Cestui Que (Vie) δημιουργούνται βάσει ορισμένων τεκμηρίων, ειδικά σχεδιασμένο να αρνείται στο παιδί για πάντα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τα Δικαιώματα ως Ελεύθερο Πρόσωπο και οποιαδήποτε Δικαιώματα καθιστώντας το ως άνδρα και γυναίκα χειρότερο και υποδεέστερο από ένα πλάσμα ή ένα ζώο, με την διεκδίκηση και κατοχή της Ψυχής ή του Πνεύματός του.
Canon 2050
Από το 1933όταν γεννιέται ένα παιδί , οι εκτελεστές ή οι διαχειριστές του higher Estate, εν γνώσει τους και αποφασιστικά διεκδικούν το μωρό ως "chattel to the Estate" κινητή περιουσία του κράτους. 
Στη συνέχεια, δημιουργείται συμβόλαιο για το σκλαβωμένο μωρό προς τιμήν της αρχαίας παράδοσης σφραγίζοντας με μελάνι το αποτύπωμα του ποδιού στο ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ γεννήσεως του μωρού την στιγμή της γέννησης , ή μια σταγόνα του αίματος του, την ίδια στιγμή που εξαπατούν τους γονείς να υπογράψουν και να προσυπογράψουν τις δόλιες νομικές έννοιες στο ΑΡΧΕΙΟ γέννησης. Αυτό το το πιστοποιητικο γέννησης ως promissory note τραπεζογραμμάτιο μετατρέπεται σε δολάριο που πωλείται στην τράπεζα ιδιωτικών αποθεματικών του Κράτους και στη συνέχεια μεταφέρεται σε ένα δεύτερο και ξεχωριστό Cestui Que (Vie) Trust ανά παιδί που ανήκει στην τράπεζα.Μόλις το τραπεζογραμματιο φτάσει στην ωρίμανση και η τράπεζα μην μπορώντας να «αρπάξει» το παιδί σκλάβο, μια ναυτική εμπράγματη ασφάλεια εκδίδεται για να «διασώσει» το χαμένο περιουσιακό στοιχείο (παιδι σκλαβος) η οποια εμπραγματη ασφαλεια αποτιμάται από μόνη της ως νόμισμα
εκδοθείσα εν σειρά αντι της εταιρείας Cestui Que (Vie) Trust.

Canon 2052 
Τα τρία (3) Cestui Que Vie Trusts αποτελούν συγκεκριμένη άρνηση των δικαιωμάτων στην πραγματική Ιδιοκτησία , την Προσωπική Ιδιοκτησία και την Εκκλησιαστική Ιδιοκτησία για τους περισσότερους άντρες και γυναίκες, αντιστοιχώντας ακριβώς στις τρεις μορφές δικαίου που διαθέτει η Galla τωνΔικηγορικών Συλλόγων των δικαστηρίων (Galla of the Bar Association Courts)
Η πρώτη μορφή Δικαίου είναι το εταιρικό εμπορικό δίκαιο αποτελεσματική λόγω του 1ου Travelui Que Vie Trust .Η δεύτερη μορφή Δικαιου είναι το δίκαιο ναυτιλίας και εμπιστοσύνης TRUST είναι αποτελεσματική λόγω της 2ης Cestui Que Vie Trust .

Η τρίτη μορφή Δικάιου είναι ο νόμος Talmudic (ταλμουδικός νόμος) και Roman Cult είναι αποτελεσματικός λόγω της τρίτης Que Vie Trust της Βάπτισης .
Canon 2053
Το πιστοποιητικό γέννησης εκδίδεται βάσει του Ρωμαίκου Νόμου αντιπροσωπεύει το σύγχρονο ισοδύναμο των Πιστοποιητικών Εκκαθάρισης του 17ου αιώνα και χαρακτηριζει τον κάτοχο ως άπορο και ουσιαστικά Ρωμαίο Δούλο
Το Πιστοποιητικό Γέννησης δεν έχει άμεση σχέση με τις ιδιωτικές μυστικές εταιρείες που ελέγχονται από το δίκτυο ιδιωτικών τραπεζών, ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναγκάσει τη διοίκηση ενός κράτους ή ενός έθνους να αποκαλύψει την ύπαρξη αυτών των μυστικών TRUST.
Canon 2054 


Καθώς τα Truste Que Vie Trusts δημιουργούνται ως ιδιωτικά μυστικά καταπιστεύματα σε πολλαπλά τεκμήρια, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης πτώχευσης ορισμένων εθνικών κρατών, εξακολουθούν να αποτελούν το ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο των τραπεζών του Βατικανού ( Roman Cult Banks) και επομένως δεν μπορούν να διεκδικηθούν ή να χρησιμοποιηθούν απευθείας.
Canon 2055 
Ενώ οι ιδιωτικές μυστικές καταπιστεύσεις των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών δεν μπορούν να είναι άμεσα απευθυντέες, εξακολουθούν να διαμορφώνονται βάσει ορισμένων τεκμηρίων του νόμου, συμπεριλαμβανομένης της διεκδίκησης της κυριότητας του ονόματος, του σώματος , του νου και της ψυχής των νηπίων, των ανδρών και των γυναικών. Κάθε άνδρας και γυναίκα έχει το απόλυτο δικαίωμα να πλήξει και να απορρίψει τέτοιες ψευδείς υποθέσεις ως κάτοχος του δικού του τίτλου.
Canon 2056 
Δεδομένου ότι οι ιδιωτικές μυστικές καταπιστεύσεις των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών δημιουργούνται με ψευδή στοιχεία και τεκμήρια, όταν ένας άντρας ή μια γυναίκα κάνει σαφές το γεγονός της ζωντανής γέννησής του "live Borne Record" και διεκδικήσει το δικό του όνομα, το σώμα , το μυαλό και την ψυχή του, ένα τέτοιo TRUST που βασίζεται σε ψευδή τεκμήρια παύει να έχει οποιαδήποτε περιουσία.
Canon 2057 
Οποιοσδήποτε διαχειριστής ή εκτελεστής αρνηθεί να διαλύσει αμέσως ένα Cestui Que (Vie) trust , για ένα Πρόσωπο που αποδεικνιει και καθιερώνει την υπαρξή του, το καθεστώς του και την ικανότητά του, είναι ένοχος για απάτη και τη θεμελιώδη παραβίαση των καθηκόντων καταπιστεύματος που απαιτούν την άμεση απομάκρυνση και την τιμωρία του. 

18 U.S. Code § 7.Special maritime and territorial jurisdiction of the United States defined
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ