ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΕΛΙΚΑ , ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ; (ΜΕΡΟΣ 3ο) ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


Η ΘΕΣΗ ΠΩΣ «ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ Η ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΩΝ ΤΟΥ.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΗΡΡΥΤΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ - ΝΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΣΩ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ, ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΦΥΣΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ –ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑ 21- ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ! 

ΈΝΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΒΡΗΚΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ . 

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ. 

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ : ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: pashalidisdimitris1234@gmail.com – 698 589 9126

ELEFSIS TVΑ' ΜΕΡΟΣ: ΤΕΛΙΚΑ , ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ;

Β' ΜΕΡΟΣ: ΤΕΛΙΚΑ , ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ;