ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ


ΤA ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΌΜΩΣ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣΕ ΘΕΜΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΙΜΩΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ,  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΕΣΟΓΟΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΞΟΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ. ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΑΓΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ
Υπ.Βουλευτής Ν.Αργολίδας


ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (26/1/2022)
 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
 Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ

Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ