ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ : ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ

 

ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΩΣ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΄΄ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΤΗΣ ΕΕ,ΚΑΙ ΤΩΝ ΄΄ΔΙΚΩΝ΄΄ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΠΗΛΘΕ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, [ΔΛΔ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ], ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝ ΑΡΧΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΥΠΕΞΑΙΡΕΘΗΚΕ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΡΥΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΙΛΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΩΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.