ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ KΡΑΤΟΣ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ» ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ. 

ΦΥΣΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑ 45% ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΈΝΩΣΗΣ, ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΤΥΠΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ. 

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΥΨΗΛΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ , Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ , Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ,Η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΑΡΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ- ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ. 

ΒΕΡΓΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : vergisalexander@gmail.com – 693 6462 888

ELEFSIS TV