ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ

  

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ Η ωΡα ΕΙΝΑΙ: ω ΩΜΕΓΑ, Ρ ΡΟ ΚΑΙ α ΑΛΦΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ? Ο ω ΩΜΕΓΑ (Ω) ΣΕ ΜΙΑ ΡΟΗ Ρ ΜΕ ΤΟΥΣ α ΑΛΦΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΑΡΞΗ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ.

«Η ωρα (ΩΡΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ω ΩΜΕΓΑ, Ο ΕΝΑΣ, ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ, Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΡΟΗ ΜΕ ΤΟΥΣ α ΑΛΦΑ, ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ».

ΚΑΙ ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ω ΩΜΕΓΑ. ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΩΤΑ. ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΙΩΤΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ Ή ΕΚΤΡΟΧΙΑΖΕΤΑΙ Ή ΚΑΤΑΠΕΦΤΕΙ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ. ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΤΙΖΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. Ο ΜΗΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΑΡΑ, ΕΛΕΝΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΩΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ -ΛΟΙ-, ΠΟΥ ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΖΩΑ, ΦΥΤΑ, ΠΤΗΝΑ, ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΑΛΑΞΙΑΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΑΡΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΙΑ. ΑΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΠΤΡΟ, ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ, ΤΟ 7ο ΕΒΔΟΜΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ? ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ? ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ? ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΝΑΟΥΣ, ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΒΩΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΡΥΠΕΣ, ΠΟΝΤΙΚΟΤΡΥΠΕΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΑΓΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ
ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ, ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΤΕΛΙΚΑ, Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ. ΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΜΕ. ΑΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΓΩ, ΝΑ ΧΑΡΑΖΩ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ, ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΩ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΩ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΒΟΗ-ΘΕΙΑ, ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΘΕΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ, ΨΕΥΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ,
ΔΥΝΑΣΤΕΣ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ! ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΟΥ! ΑΡΑ, ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ.

ΠΗΓΗ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ – ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ