ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ…

  

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ! Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΗ! Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΘΕΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ,
 

ΟΠΩΣ:

5 ΠΕΝΤΕ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ 5 ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι.
ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.
===
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ 59 ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 59 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ:
5 + 9 = 14 = 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ, 
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ.
Η ΘΕΙΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
===
ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ Η ΙΔΙΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ «ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ». Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΔΕΛΥΡΗ, ΜΙΑΡΗ! 
===
ΑΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗ ΓΝΩΣΗ, «ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ»ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΜΙΑΡΑ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ! ΑΡΑ, ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ! ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ! 
===
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΡΕΙΣ! 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΑΠΙΟ ΑΡΡΩΣΤΟ, Ο,ΤΙ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΖΕΣ, ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΜΟΛΥΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ.
===
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΥΜΝΑΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ Ή ΜΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ. ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΒΑΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΑ 342 ΙΕΡΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΕΚΑΤΟ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΗ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. 
===
ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, «ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΣΤΑΣΗ «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΟΥ» ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΣΟΥ», ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ, ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!
 
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΠΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΠΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ??? 
 
ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΟΣΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ??? 
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΒΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΥΡΕΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΑΠΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ!! 
===
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ!! ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΕΣΕΝΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ, ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΣΕΛΙΔΑ 385 ΕΩΣ 487
 
 
Ε.ΣΥ. “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ”
ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 8 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τ.Κ. 29100 –
ΤΗΛ. 26950 22705 – 6972500198 – 6946230034
E-mail: esyzakynthou@gmail.com
===