ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑΣ

 

ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΥΓΕΙΑΣ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;” ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΩΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΕΝΕΣΕΙΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΝΕΥΡΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΕΦΡΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΥ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ , ΥΨΗΛΗ ΠΙΕΣΗ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ ΑΥΤΟΑΝΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. 

ΤΟ ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΧΥΜΟΥΣ ΣΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΣΕ ΠΑΓΩΤΑ Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ. ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ.

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

11.0 ΝΕΡΟ

 

11.1. Το νερό εδόθη με αφθονία στον άνθρωπο από τους Δημιουργούς του πλανήτη. Ο άνθρωπος πρέπει να σέβεται αυτό το θείο δώρο, πρέπει να σέβεται απόλυτα τα ποτάμια, τις λίμνες, τις πηγές, τα ρυάκια, τις θάλασσες να μην τα μολύνει και να ενεργεί όπως φροντίζει να μην μολύνεται ο εαυτός του.

11.2. Όπου απαιτούνται διεργασίες παραγωγικές με νερό θα τοποθετούνται για την απόλυτη καθαριότητα του νερού οι πιο τεχνολογικά άρτιοι βιολογικοί καθαρισμοί.

11.3. Καθαρισμός όλων των υδάτων θα γίνουν από την Πολιτεία μας από συχνότητες αποστατικές που με αυτές τώρα δηλητηριάζουν το νερό.

11.4. Το νερό θα πάρει πάλι τη μορφή, την κρυστάλλωση, τις θείες ιδιότητες, τις ενέργειες και τα ιχνοστοιχεία που νομοτελειακά μεταφέρει γιατί έτσι μόνο προορίζεται για τον άνθρωπο.

11.5. Το νερό είναι θείο δώρο. Δεν το παράγει κανένας. Έτσι δεν θα μπορεί ποτέ να πωλείται. Το κόστος κατανάλωσης, η οποία πρέπει να γίνεται πάντα με σεβασμό, είναι το κόστος της κατασκευής και συντήρησης του δικτύου διανομής.

11.6. Το νερό μπορεί να πωλείται μόνο ως συνιστώσα τελικού επεξεργασμένου προϊόντος.

11.7. Θα γίνει ειδική επεξεργασία του θαλάσσιου νερού ούτως ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν αρκετά νησιά και μέρη της ηπειρωτικής Ελλάδος.

11.8. Θα διορθωθεί το δίκτυο μεταφοράς νερού σε όλες τις αγροτικές, παραμεθόριες περιοχές, αστικά κέντρα κτλ ούτως ώστε να υπάρχει ισορροπημένη κάλυψη και συνεχής παροχή νερού που να καλύπτει όλες τις ανάγκες.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ