ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

 

ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ «ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ» ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΑΣ, ΚΑΘΕ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΩΡΑ! ΔΙΟΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ! ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ !!!

ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΟΡΘΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. 

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΕΛΕΙΟ, ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ! ΑΡΑ, ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑ, ΟΛΟΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ! ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.

 ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΤΡΑΓΙΚΟ, ΛΥΠΗΡΟ, ΦΡΙΚΤΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΥΡ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΛΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ! 

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΟΣΟ ΕΣΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΘΕΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΑΙΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ Ή ΕΚΠΤΩΤΗ ΘΕΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΑΘΜΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ: Η ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΚΡΙΒΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΝΧΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ! ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΙ ΘΕΟΙ, ΟΠΟΥ, ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ Ή ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΙΩΧΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΘΕΙΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΗΡΎΧΘΗΚΑΝ ΕΚΠΤΩΤΟΙ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΛΕΝΧΟΥΝ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΟΡΘΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΣΕ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟ, ΕΚΔΙΩΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ. 

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΕΣ, ΕΥΚΟΛΙΕΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΘΕΟΥΣ, ΗΜΙΘΕΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΛΑΣΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ! ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! 

ΑΛΛΩΣΤΕ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ. ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΔΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΔΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ!

ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΟΠΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ!

 ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΥΡ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. 

ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ. 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΠΡΕΠΕ, ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΣΕΛΙΔΑ 319 ΕΩΣ 323
 
 
Ε.ΣΥ. “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ”
ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 8 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τ.Κ. 29100 –
ΤΗΛ. 26950 22705 – 6972500198 – 6946230034
E-mail: esyzakynthou@gmail.com
===