ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

“ANTI-DROWN” ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ

  

"ANTI-DROWN" ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΓΕΕΘΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Β3 ΝΟΤΙΟ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ ΕΛΕΝΗ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ” ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ”

«ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ» ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ ΣΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ UVA (ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ) ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!

Η ΟΛΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ» ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ .

ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ? ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ-ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΛΙΤΗ . ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ?

ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ .

ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .

AΛΛΩΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.


ΠΗΓΗ