ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ. ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ...

ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ”. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:

ΑΡΑ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΔΕΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ, Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

… ΕΧΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΡΑΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

ΑΡΑ, Η ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΤΤΟ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ». ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ «ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ», ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Η ΙΔΕΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ. ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ:

ΑΡΑ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 1 ΕΝΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι. ΑΡΑ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ:
ΑΡΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ «6 ΕΞΙ» ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ. 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ. ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ ΙΔΕΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΔΟΛΙΟ, ΣΚΟΤΕΙΝΟ.
 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:
 
ΣΕΛΙΔΑ 1 ΕΩΣ 2
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: