ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΝ Η ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΙΟΝΕΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΜΙΚΡΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ.

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ. ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ.

ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ. ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΗΜΑΔΙ ΟΤΙ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΑ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ, ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΛΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.