ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ-ΛΟΓΩ ΟΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΩΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ.

 

ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ

ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΚΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΠΡΩΤΟ-ΕΙΣΠΝΕΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΣΤΟ ΚΟΜΒΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑ-ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η Α-ΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ.

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΣΠΝΟΗ – ΕΚΠΝΟΗ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΑΡΕΤΗΣ – ΚΑΚΙΑΣ … ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ.
ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΛΑΘΩΝ Ή ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΘΛΩΝ ΘΑ ΔΙΑ-ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΑΜΦΟΤΕΡΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ .
ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΟΝ ΗΤΟΙ Ο «ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΔΙΑ-ΘΕΤΕΙ ΕΚ-ΓΕΝΕΤΗΣ «ΓΟΝΙ-ΔΙΑ-ΚΑ» ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΥΠΑΡΞΕΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΤΟΥ …. ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Λ Ο Γ Ι Κ Η Σ .
ΔΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΩΝ «ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ» ΗΤΟΙ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΠΟΣΟΤΗΤΟΣ «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΟ ΕΝ-ΛΟΓΩ ΟΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΕΙ ΤΑ ΜΕΝ (ΑΡΝΗΤΙΚΑ) ΕΙΣ ΤΑ ΔΕ (ΘΕΤΙΚΑ) … ΘΑ ΔΙΑ-ΛΕΞΕΙ …ΘΑ ΔΙΑ-ΧΩΡΙΣΕΙ …. ΘΑ ΔΙΑ-ΠΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ …ΤΗΣ ΣΥΝ-ΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝ-ΛΟΓΩ ΟΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΩΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ – ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΟΥΝ ΜΗ ΛΟΓΙΚΕΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΦΥΣΙΝ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ.

Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ …. ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ … ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΥΝ-ΟΛΟΥ.
ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑ-ΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΡΑ-ΛΟΓΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.

Η ΣΥΝ-ΕΙΔΟΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ ΚΑΘΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΕΙΣΤΩΝ ΟΣΩΝ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟΥ .

ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ …. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΝΩ ..ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ……. ΑΛΛΟΙΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΛΑΓΟΔΡΟΜΕΙ ΚΑΙ ΑΜΦΙΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ……..

Αννα Μπου — 18 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook
https://www.e-synews.gr/