ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

  

Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


Ο Χρήστος Κυριακόπουλος, υποψήφιος βουλευτής της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, στην εκπομπή “ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ … Ε.ΣΥ.;” με τον Κωνσταντίνο Κανελλόπουλο.

Ο ΝΑΟΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΒΟΙΔΡΟΜΙΟΥ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ (500 ΕΡΙΦΙΑ) ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΩΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ (ΞΕΝΟΦΩΝ, ΑΝΑΒΑΣΙΣ).

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ… Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΥ ΝΑΟΥ ΤΩΝ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Ο ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΕΡΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Η ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΝ ΑΓΡΑΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ STUART ΚΑΙ REVETT ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 18ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΟΕΒΟΔΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΝΑΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1778 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΜΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Α.Σ. (ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ)… ΤΗΣ Γ’ ΕΠΚΑ… ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ… ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Γ´ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ… ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.»

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσίας τους προς την Πολιτεία.
1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.
1.3. Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.
1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.
1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.
1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.
1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .
1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.
1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.
1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.
1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.


ΠΗΓΗ