ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ;

  

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ;


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΔΕΛΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΟΤ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AEGEAN. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΕ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ. ΕΔΩ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΟΡΟ GREECE. ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΣΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ. ΔΟΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΑΣ. 

ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΑΒΛΙ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΤ. 

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.

12.0 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Βρισκόμαστε σε έναν χώρο που είναι η καθέδρα των Θεών και για μας τους ανθρώπους θείο δώρο με τον Απολλώνιο Ήλιο να λάμπει εδώ.
Με τον Ποσειδώνα να έχει μεγαλουργήσει με το υδάτινο στοιχείο που περιβάλλει τις τεράστιες ακτογραμμές μας. Πραγματικά όλοι οι άνθρωποι στον υπόλοιπο πλανήτη γαία, έχουν όνειρο να επισκεφτούν την Ελλάδα.
12.1. Έχουν προγραμματιστεί ιλιγγιώδεις επενδύσεις για χειμερινό και θερινό τουρισμό.
12.2. Θα δοθεί η ευκαιρία στον καθένα που θέλει να επισκεφτεί την Ελλάδα να το πραγματώσει.
12.3. Αυτό σημαίνει τεράστιες υποδομές, ένα τεράστιο δαιδαλώδες οδικό δίκτυο στην Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα με μεγάλους αυτοκινητόδρομους, με συνδέσεις μεταξύ τους, με παράλληλη σύνδεση αυτών με αμαξοστοιχίες υψηλών ταχυτήτων και μεγίστης ασφάλειας καθώς και με άμεση σύνδεση των ανωτέρω με τα λιμάνια και τα αεροδρόμια.
12.4. λες οι πόλεις και οι κωμοπόλεις θα εξυπηρετούνται σε όλη την έκταση τους με άμεση πρόσβαση από οικολογικούς συρμούς πόλεων.
12.5. τη χώρα της θάλασσας θα κατασκευαστούν τεράστιες μαρίνες, υπερσύγχρονες, για να δέχονται επισκέπτες από όλο τον πλανήτη και με επανδρωμένες τις γύρω περιοχές για τις αναγκαίες υποστηρικτικές υπηρεσίες.
12.6. Θα ανοιχθούν χιλιάδες παραδείσιες τοποθεσίες για φιλοξενία των επισκεπτών σε ορεινές και σε παραθαλάσσιες περιοχές ολόκληρης της Ελλάδας, πάντοτε με σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.
12.7. Αυτές οι εγκαταστάσεις θα είναι ενταγμένες απόλυτα στο φυσικό περιβάλλον ούτως ώστε θα αποτελούν πρότυπα διαβίωσης των ανθρώπων, όπως αυτόνομες κατοικίες με οργάνωση κωμόπολης ή χωριού.
12.8. λες οι τοποθεσίες θα έχουν την καλύτερη επισκεψιμότητα και προσβασιμότητα με τα κατάλληλα μεταφορικά μέσα, οδικά, αεροπορικά, ακτοπλοϊκά κλπ.
12.9. Θα προάγεται ο ελληνικός τρόπος διατροφής, που είναι ο καταλληλότερος και υγιεινότερος για τον άνθρωπο.
12.10. Ο κάθε επισκέπτης θα υπογράφει δήλωση δέσμευσης για την τήρηση των προϋποθέσεων και κανόνων που απαραίτητα πρέπει να τηρούνται με απόλυτη ακρίβεια καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής του στον Ελλαδικό χώρο, όπως τον απόλυτο σεβασμό του φυσικού Ελληνικού Περιβάλλοντος, την εναρμόνιση του στους νόμους της Πολιτείας καθώς και τον απόλυτο σεβασμό των δρώμενων από τους ιθαγενής αυτόχθονες Έλληνες επί ποινής αυστηρής τιμωρίας όπως η απέλαση του με απαγόρευση την επαν’ είσοδο του στην χώρα μας δια παντός.
12.11. Θα προβάλλεται η διαβίωση του ανθρώπου σε ένα φυσικό καθαρά Ελληνικό περιβάλλον. Η υψηλοτάτη ποιότητα εξυπηρέτησης και προσφοράς προϊόντων που θα παρέχονται θα είναι το κίνητρο της ανταμοιβής του παραγόμενου έργου.
12.12. Ο τουρισμός θα είναι το μέσο επίδειξης και γνωστοποίησης της ταυτότητας της χώρας μας παγκοσμίως.
12.13. Θα γίνει παγκόσμια διαφήμιση μέσω του τουρισμού ότι η Ελλάς είναι παγκόσμια πολιτική, οικονομική, πολιτιστική δύναμη.