ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ "ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ" ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ)

 


ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ


Προς κάθε Έλληνα και φιλέλληνα απανταχού της Γαίας!

Ζούμε σε καιρούς όπου η αποστασία δίνει την μεγαλύτερη παράσταση της, στη σκηνή του σκοταδισμού.
Κι ενώ τα εμπόδια που κατασκευάζει φαντάζουν ανυπέρβλητα αφήνοντας στους θεατές ανθρώπους την αίσθηση της αποτελμάτωσης ολόκληρης της κοινωνίας, το Φως του Οργανισμού «ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ», ήρθε για να εγκαθιδρυθεί και να δυναμώσει από την αφύπνιση και την ενθύμηση των Ελλήνων πως, δεν δημιουργήθηκαν για να είναι οι θεατές και οι μαριονέτες σε καμιά θεατρική σκηνή σκοταδισμού, αλλά οι κύριοι πρωταγωνιστές στο αμφιθέατρο του Φωτός.

Μέσω του Οργανισμού «ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ» θα αναβιώσουν, θα αναγεννηθούν, θα εγκαθιδρυθούν και θα καθιερωθούν τα Ιερά Ελλάνια Δρώμενα μας απανταχού της Γαίας Δήμητρα Άρτεμη όπως έχουν χαραχθεί και οριστεί για όλους τους Έλλην ανθρώπους από τον Επίτιμο Ισόβιο Πρόεδρό μας Aρτέμη Σώρρα, ήτοι:


Πρωτόκολλο Δρώμενου Ζεύξης, Πρωτόκολλο Ένωσης Συμβίωσης, Πρωτόκολλο Δρώμενου Ανθρωπωνυμίας (Ονοματοδοσία), Πρωτόκολλο Δρώμενου Ανθρωπωνυμίας (Ονοματοδοσία ενήλικα ή ορφανού), Ενεργοποίηση του Νερού, Επιτολή Σείριου, Ιερό Ελλάνιο Δρώμενο της Γέννησης του Έλλην ανθρώπου, Ιερό Ελλάνιο Δρώμενο του Έλλην ανθρώπου έως 3 τριών γήινων ετών – Γέναθλον της Γέννησής του, το Δρώμενο του Γέναθλου του Έλλην Ανθρώπου – Δρώμενο της Αναγέννησης και οποιοδήποτε άλλο Ιερό Ελλάνιο Δρώμενο θα γραφτεί μελλοντικά από τον Επίτιμο Ισόβιο Πρόεδρό μας Αρτέμη Σώρρα.

Σκοπός του οργανισμού είναι η διοργάνωση των Ιερών Ελλάνιων Δρώμενών μας (όπου αυτό απαιτείται) για όλους τους Έλλην ανθρώπους που επιθυμούν να τελέσουν τα παραπάνω Ιερά Ελλάνια Δρώμενά μας αλλά και όσα θα γραφτούν μελλοντικά.

Επίσης είναι η διοργάνωση διαλέξεων όπου Ρήτορες θα αποτυπώνουν δημόσια προς όλους τους Έλλην ανθρώπους της Γαίας Δήμητρα Άρτεμη όλη την αλήθεια δια τα Ιερά Ελλάνια Κείμενά μας, τα Ιερά Ελλάνια έπη μας και τα Ιερά Ελλάνια Δρώμενά μας.

Ο Οργανισμός συμβάλλει στην προώθηση και την υποστήριξη της αληθινής ιστορίας της Έλευσης των Ελλήνων και του Ελλάνιου Πολιτισμού.


Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού «ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ» είναι η εξής:ΙΔΙΟΤΗΤΑ                                 ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ                          ΜΑΡΙΑΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                          ΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ

ΤΑΜΙΑΣ                                     ΑΜΕΡΙΣΣΑ ΑΠΟΚΡΕΜΙΩΤΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ (1)             ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ (2)             ΕΦΗ ΤΖΑΚΑ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ                  ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣΕκ του Γραφείου ΤύπουΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ