ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

 

Ακούω όλο και πιο συχνά τελευταία να μας λένε:

Ο τάδε ζήτησε τα πατριωτικά κόμματα-κινήματα-φορείς να ενωθούνε!!! τι κάνετε εσείς;;;


Χωρίς κανέναν εγωισμό η έπαρση θα σας εξηγήσω τον λόγο που αυτό το θεωρώ άγνοια και προσβολή στον αγώνα που κάνουμε για την 'Ένωση όλων των Έλλην Ανθρώπων...

Ένα μικρό ιστορικό:
Το μακρινοκοντινό μας 2012-2013 ο σημερινός πρόεδρος της Ε.ΣΥ είχε πει: Μη με αναγκάσετε να δημιουργήσω πολιτικό φορέα. αφού είχε καλέσει όλους τους Έλληνες σε συστράτευση δυνάμεων και ένωση αυτών χωρίς τους διαχωρισμούς των κομμάτων, των δογμάτων και των οικονομικών διαφορών.

Αρκετοί Έλληνες, ενέδωσαν και μάλιστα στην πρώτη μεγάλη εκδήλωση στο Παλατάκι στη Θεσσαλονίκη ΕΝΩΘΗΚΑΝ 12000 περίπου Έλληνες και χιλιάδες ακόμα που δεν κατάφεραν να παραβρεθούν. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ. Δεν μας άκουσες, ούτε μας είδες...

Από τότε μέχρι και σήμερα έχουμε κάνει χιλιάδες ενημερώσεις και ομιλίες που κεντρικό σύνθημα και λύση του προβλήματος, να είναι πως πρέπει να ενωθούμε ως Έλληνες, ως άνθρωποι πρωτίστως προάγοντας τις αξίες που μας άφησαν παρακαταθήκη οι πρόγονοι μας. Αφήνοντας πίσω μικροδιαφορές και αγκυλώσεις εκατοντάδων ετών, χωρίς να θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕΟύτε και πάλι άκουσες το σύνθημα...

Φυσικά, από τότε μέχρι και σήμερα, δημιουργήθηκαν πολλές "φούσκες", κόμματα που παρουσιάζονται ως φορείς, κινήματα, κινήσεις, όλες με κλειστό πυρήνα που είχε τις ίδιες ιδεολογίες και με κοινό στόχο, το κομμάτιασμα της κοινωνίας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στο άρθρο μου - To KOMMA-τιασμα της κοινωνίας. Όλα αυτά τα είδες όμως, και έτρεξες να βρεις έναν ακόμα σωτήρα, δεν κοίταξες μέσα σου να δεις την δύναμη σου... Τα δίκαια σου ως πολίτης-άνθρωπος - Στο είπαμε και αυτό... Ε.ΣΥ είσαι ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ...

Εμείς σταθερά, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ, ελάτε να ενωθούμε γιατί έρχονται άσχημα πράγματα.

Το 2015 και αφού είδαμε πως όλες ή τέλος πάντων οι περισσότερες από τις προαναφερθείσες κινήσεις ήταν για τον συνεχόμενο διαχωρισμό μας, αποφασίσαμε να δώσουμε την εντολή στον Αρτέμη Σώρρα να δημιουργήσει τα ΝΟΜΙΚΑ πλαίσια ενός ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ που επίκεντρο έχει τον άνθρωπο και τις εντολές τις δίνει η βάση. Πάντα στα πλαίσια της εκπροσώπησης και όχι της αντιπροσώπευσης. ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟ : ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ).
 

Από το 2015 μέχρι και σήμερα έχει περάσει πραγματικά μια ζωή. Ειδικά αν αναλογιστούμε τα πόσα έχουν γίνει. Εσύ όμως δεν είδες και δεν άκουσες τίποτα, άκουσες μόνο στα κελεύσματα του κάθε καθεστωτικού φερέφωνου και δεν πλησίασες γιατί φοβόσουν τι θα πει ο κόσμος.

Δίκεςπροδοσίεςάδικη φυλάκισηκατηγορίες, χλευασμός.... Εσύ που με ρωτάς όμως δεν άκουσες, ούτε είδες τίποτα... και εμείς σταθερά ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Το 2019 ξεκινάμε δράσεις ξανά σε ολόκληρη της Ελλάδα. ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΤΟ : ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ.

Εκατοντάδες συνέλληνες απέναντι από την βουλή των Ελλήνων ζητούσαν την στράτευση όλων ενάντια στο άδικο που βιώνει το σύνολο της κοινωνίας, ανεξάρτητα αν ήσουν αριστερός ή δεξιός. ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΙΔΕΣ... τι και αν τα δεκάδες πανό ήταν αναρτημένα για μέρες...Αναρωτιέμαι λοιπόν αδελφέ που με ρωτάς αυτό, επειδή το ζήτησε κάποιος που μέχρι τώρα μπορεί να ήταν και με το ίδιο το καθεστώς. "Γιατί δεν ενώνεστε με τα πατριωτικά κινήματα....."

ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Γιατί κάνουν πως δεν μας βλέπουν; Δεν αναρωτιέσαι εσύ;
 
ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡ ΠΡΩΤ 6199/4-9-2015. Γιατί λοιπόν ενώ υπάρχει εκπροσώπηση του Έθνους από το 2015, νομικά κατοχυρωμένη από τον ανώτατο δικαστικό θεσμό της χώρας, κάποιοι φτιάχνουν διαχωριστικούς μηχανισμούς μεταξύ μας, ενώ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ πως υπάρχει κάτι που χωράει τους πάντες; Με κατατεθειμένες προγραμματικές δηλώσεις και ιδρυτική διακήρυξη!
Μήπως δεν σας αρέσει κάτι από τα δύο; Και αν ΝΑΙ, πότε εκφράσατε ανοιχτά τις αντιρρήσεις σας;;; Πότε προτείνατε κάτι δικαιότερο; Μονό φωνές, μηνύσεις και από στόχους τίποτα! Απλά να πέσει η κυβέρνηση και βλέπουμε... Τίποτα δομημένο δηλαδή.

Αν τώρα μου πεις δεν γνώριζα..... Θα σου πω πως, κάθε βδομάδα, τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις διοχετεύουν πληροφορίες το διαδίκτυο με πάνω από 50000 δημοσιεύματα. Όλα όσα λέμε και όσα έχουμε πράξει είναι δημοσιευμένα χρόνια τώρα...

ΠΑΨΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑ-ΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
 
ΔΡΑΣΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.