ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5» Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5» ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ.

Η ΕΛ-ΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΘΕΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΕΛ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣΦΩΤΕΙΝΟΛΑΜΠΕΡΟ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥΟΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΤΟΥΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΜΕ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.


Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΘΗΛΥ ΚΑΙ ΑΡΡΕΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛ ΛΗΝ.

ΤΟ ΕΛ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ.

ΤΟ ΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΤΟΥΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛ ΛΗΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΕΛ ΛΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ.

Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΛΙΘΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΓΑΙΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΑΝΤΕΙΑ, ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΝΑΟΙΙΕΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣΔΟΜΗΣΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Η ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΙΝ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕ “ΠΙΣΤΕΥΩ”, ΜΕ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣΔΙΩΚΟΝΤΑΣΣΚΛΑΒΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, ΤΗΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ.

ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.

ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΗ ΧΩΡΗΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, Ο ΘΗΛΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΕΝ, ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΑΝΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΕ ΣΕΧΤΕΣ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ, ΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΥΣ, Κ.Α.

ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ Ή ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΙ.

ΧΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ. ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.

ΧΩΡΙΣΑΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΝΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΕΝΝΟΙΕΣ.ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΜΩΣ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑΑΛΛΑΞΑΝΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΛΕΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.

ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ  ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΤΣΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ, ΩΣ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. 

ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ.

ΕΦΘΑΣΕ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑ-ΡΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΡΥΘΜΟΥ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5»ΓΙΑ ΝΑ  ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5» ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣΚΑΘΑΡΟΣΑΜΙΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣΜΕ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΕΜΒΕΛΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ  ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟ-ΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΟΣΑ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ.


Ο ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ «Ε5» ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΤΥΞΗ ΠΕΝΤΕ (5) ΛΕΞΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ: «ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ».ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε5» ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΛΕΥΣΙΣ.

ΕΛΕΥΣΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΛΟ ΠΕΔΙΟ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ 

ΔΕΝ ΦΥΤΡΩΣΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΗΛΘΑΜΕ ΑΠΟ ΜΥΚΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝΟΥΤΕ ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε5» ΕΙΝΑΙ  ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ, ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΩΜΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΑΙΕΡΑ, ΣΤΑΘΕΡΑ, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΑΝΕΛΙΣΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε5» ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΒΡΙΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΓΓΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ.

ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΟΥΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ.

ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΙΕΡΟΣ ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΒΙΟ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ, Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΙΕΡΟΙ ΟΡΚΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΗΡΘΕ Η ΑΝΑΓΚΗ  ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ«Ε5», ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ.

ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ.

ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 26 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ. ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΩΝ 26.000 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ ΤΩΝ 130 ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΝΑ ΜΥΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5», ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΕΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ή Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ.

ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «Ε5» ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.ΣΤΙΣ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017 ΠΕΝΗΝΤΑ (50) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΟΡΚΩΝ, ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε5» ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.

ΤΑ 50 ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε5» ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ  ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΙΣΟΒΙΟ  ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ (ΕΙΚΟΝΑ 10) ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΆΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΟΡΚΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΆΝΙΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΩΝ ΕΛΛΆΝΙΩΝ ΑΞΙΑΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΡΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5» ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «Ε5» ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «Ε5» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ.

Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΒΛΑΨΕΙΕΧΕΙ ΜΟΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

ΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε5» ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΟΛΙΓΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΙΤΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝΣΚΛΑΒΩΣΑΝΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΛΙΓΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΤΗΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΜΑΣ.

ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ.

ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε5» ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΑΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ  ΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΑΣ.

ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΑΓΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΜΑΣ ΡΕΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ Η ΙΔΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΡΕΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΘΕ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΧΥΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΕΙ.

ΕΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΣΤΑΘΜΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΝΕΡΟΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣΘΕΙΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΛΥΝΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΔΙΑΧΕΕΤΑΙΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

 ΘΑ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

ΑΣ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΤΑΜΟ ΠΟΥ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ, ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΡΩΜΙΖΕΙ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ, ΤΟΞΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΣΑΦΩΣ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΘΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΠΟΥ ΡΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΡΥΠΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑΓΕΩΡΓΙΚΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, ΚΛΠ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΥΠΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑΑΝ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ.

ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «Ε5» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε5» ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε5», ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ, ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΙΣΧΥΟΣ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «Ε5» ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε5» ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «Ε5».


ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ 


ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: ELLAS ΕΛΛΑΣ