ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;

  

Μητσοτάκης: Εύχομαι να μην χρειαστεί να ζήσω με 800 ευρώ

https://www.youtube.com/watch?v=fwAaK6GIXqg
Μητσοτάκης: Δεν έχω ζήσει με το άγχος να μην έχω λεφτάΜητσοτάκης: Δεν είμαστε όλοι ίσοι.

Μητσοτάκης υπέρ επταήμερης εργασίας και τηλεργασίας (δεκαετία 80)


ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΤΙ ΖΕΙ, ΣΤΟ ΤΙ ΠΕΡΝΑ, ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΜΦΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ; ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ; ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΕΤΗΔΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ  ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ; ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ; ΟΧΙ. ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΙ. ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΕΙ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΜΦΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ Ή ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΕΙΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΔΙΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΜΕΙΩΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ. ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΔΙΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ή ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΩΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ; ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΧΙ. ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ, ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑ ΜΟΝΑΔΕΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ), ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ. ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.Η δήλωση της ντροπής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Δεν πεθαίνουν οι άνθρωποι δυστυχώς νωρίς.ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. 
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΝΟΜΩΝ. ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΑΜΕ, ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΗ ΒΛΑΒΗ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. 

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑΣ ΑΠΟΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ.ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ. 

ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ

ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


 

ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ

ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanio-axiako


ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΩΝ  


ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ.: 2168009810

ΚΙΝ.: 6909969698

https://kosmotheasi.com/

 


Η ΓΝΩΣΗ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

https://www.aitherikigrafi.gr

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΚΟΙΝΟΝΙΚΑ ΟΝΤΑ.


 


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ

ΠΗΓΗ: https://erifylh.blogspot.com