ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΣΙΡΑΛΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ” ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΤΑΛΜΠΑΣΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ,ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Η ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ. 

ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΜΗΤΡΩΑ, ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ. ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο Κ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΘΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 11.500 ΕΥΡΩ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.