ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΤΑΞΙΑ

ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΤΑΞΙΑ
ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΤΑΞΙΑ

ΠΕΡΙ ΑΝΑΡΧΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ:

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΙΜΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΜΕ ΔΟΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΑΠΟ-ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΛΦΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΠΡΟΥΝΤΟΝ Anarchy is Order ΔΛΔ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΗ.

ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΤΑΞΙΑ. ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΑΛΟΙΩΘΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΑΝ-ΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑ(Α)-ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ ΑΡΧΗ ΟΠΟΥ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΦΑ.

Ο ΠΡΟΥΝΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΦΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΘΕ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΟΛΙΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΘΕΙ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΓΩΙΣΜΟ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΦΘΟΝΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ.

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΙΣ ΣΕΛ. 355-382 ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ “ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

 

ΕΥΘΥΜΙΑ ΕΦΡΑΙΜΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ


ΠΗΓΗ https://www.e-synews.gr/wp/2021/10/05/opoion-na-rotiseis-tha-soy-pei-pos-anarchia-simainei-ataxia/