ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Η ΥΓΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ

 


Η ΥΓΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ

Η ΥΓΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ
Η ΥΓΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ Η’’ ΚΡΙΣΗ’’ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ‘ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΤΑΙ’ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΙΑ, ΩΣ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΡΥΠΑΝΣΗ , ΜΟΛΥΝΣΗ , ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ , ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ , ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ , ΠΟΛΕΙΣ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΒΙΟΣΥΝΘΕΣΗ.

ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΜΩΣ ΩΣ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ.

ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΦΥΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ – ΦΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ,ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ’’ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ. ΔΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : esy.darasypevrovouleftis@gmail.com – 694 840 5541ΠΗΓΗ  https://www.e-synews.gr/wp/