ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ 532,5 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ;


metoxi_tameio_mesa

 ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ...

ΠΗΓΗ : https://alfeiospotamos.gr/?p=45568&fbclid=IwAR2evQSkrqaj8SXhYcv2CSpYuD1kVsEtWbm_AV1PpCMaf5ROQjL-AgG2ol0

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΜΕΛΗ, ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΝ ΚΑΙ ΤΕΩΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» Ή «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ», ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΑ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ 532,5 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1932.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», (ΒΛΕΠΕ: https://www.bankofgreece.gr/trapeza/dioikisi-domi), ΕΙΝΑΙ:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ, ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ Μ. ΜΗΤΡΑΚΟΣ, ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Δ. ΓΕΡΑΝΙΩΤΑΚΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ Ι. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ Α. ΡΕΤΣΟΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ι. ΣΑΒΒΑΚΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α. ΣΙΔΕΡΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ I. ΣΚΟΡΙΝΗΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΟΛΓΑ Π. ΧΑΡΙΤΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΛΙΑ Γ. ΑΡΜΑΓΟΥ

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ», (ΒΛΕΠΕ: https://www.nbg.gr/el/the-group/corporate-governance/management-organizational-structure), ΕΙΝΑΙ:

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. (ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ)

ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ)

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΘΕΟΦΙΛΙΔΗ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

ΓΚΙΚΑΣ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

ΑΒΡΑΑΜ ΓΟΥΝΑΡΗΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

CLAUDE PIRET, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

ANDREW MCINTYRE, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

ANNE MARION BOUCHACOURT, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

WIETZE REEHOORN, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

ELENA ANA CERNAT, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΠΕΡΙΤΣΗ, ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ.

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΡΟΥΓΚΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΧΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:

1Ο ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ: ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΟΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΟΥ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΤΥΠΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ γ’) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ».

ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ δ’) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ «ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ».

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ζ’) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 2 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ «ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΤΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 45 ΕΠ. ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ».

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 8 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ  ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΥΠΟ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΑΡΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Ή ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ».

ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 47 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ: «Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΟΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ Η ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΩΣ ΑΝΤΙΒΑΙΝΟΥΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ Η ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ».

ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 48 ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ: «ΟΥΤΕ ΕΝ ΤΩ ΚΕΝΤΡΙΚΩ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΕΝ ΤΟΙΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΣΙΝ ΑΥΤΗΣ, ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ, ΠΛΗΝ ΕΝ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΘΡΟΥ, ΟΠΟΤΕ Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΠΑΡΑ ΤΗΣ ∆ΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΣΧΗ ΠΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΝ ΑΥΤΩ ΠΡΟΣ ΜΟΡΦΩΣΙΝ ΓΝΩΜΗΣ. Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗ ΑΥΣΤΗΡΑΝ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΝ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ»

2Ο ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»

ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 25-02-2017, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, (ΒΛΕΠΕ: https://www.bankofgreece.gr/enimerosi/grafeio-typoy/anazhthsh-enhmerwsewn/enhmerwseis?announcement=4591720c-8e17-4f35-a695-3c9decdb7639), Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΤΙ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ, ΤΗΝ 31Η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 149,1 ΤΟΝΟΥΣ.

3Ο ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΑΡΥΩΤΗ ΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ 280.000 ΜΕΤΟΧΕΣ

ΑΡΑ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΝΑΙ 532,5 ΤΟΝΟΙ.

4Ο ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥΦΕΚ ΤΕΥΧΗ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ 633/29 ΜΑΙΟΥ 2018 ΚΑΙ 1015/22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ 633/29 ΜΑΙΟΥ 2018 ΚΑΙ 1015/22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

5Ο ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑΨΕΥΔΗ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ».

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

1Ο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΑΔΕΥΣΕΙ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ 532,5 ΤΟΝΟΙ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ».

2Ο ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΟΛΟΥ ΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ», ΟΜΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ  ΦΘΑΝΕΙ ΤΟΥΣ 149,1 ΤΟΝΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΣΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ 532,5 ΤΟΝΩΝ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ».

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ». ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ:

1) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕ ΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ;

2) ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ 532,5 ΤΟΝΩΝ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ», ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΕΝΔΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1932 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΚΑΙ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΠΕΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ «ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΩΣΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ» ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΛΑΠΕΝΤΑ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2020/06/532.html

……………………………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ “ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ” ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ”

Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

…………………………………………………………………………………………..

https://www.artemis-sorras.gr​​ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ https://www.aitherikigrafi.gr/​​ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΓΗhttps://kosmotheasi.com​​ ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ https://alfeiospotamos.gr​​ SORRAS T.V https://www.youtube.com/channel/UCzma... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.e-synews.gr​​ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3r... ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ: https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8... Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ https://blogesyartemidos.blogspot.com... ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.

  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ      Ε-ΣΥ-ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ 

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ  3 ΕΝΑΝΤΙ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ  ΜΕΓΑΡΟΥ

ΤΗΛ.2661304998