ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΡΟΥ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 10/03/2021 ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΚ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 4.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1922 ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ ΠΑΣΑ ΕΚΑΨΑΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΜΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1922.

ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 2870 ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ 119 ΟΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ 1922 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΑΠΑΡΤΙΑΣ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 6341/12 ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΤΑΧΟΣ 28 ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ 125 ΧΡΥΣΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ 678 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΡΑ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΠΙ 678,648=5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Η ΒΟΥΛΗ. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΣΕ 2 ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ Η Γ ΔΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΟΡΟ 27ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΑ 27ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ. ΕΧΟΥΜΕ 300 ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΕΙΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

YouTube Poster

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ