ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER Η ΙΣΧΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/ 1940.

ΣΥΜΒΑΣΗ COOPER Η ΙΣΧΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/ 1940.
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ. ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ- ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/ 1940. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΒΙΑΣΥΝΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΜΙΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ; ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2010! ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. 

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ,ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ , ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ 49.000 ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.


Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ