ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΦΥΛΑΚΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ

ΦΥΛΑΚΙΣΑΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ. ΤΟΥΤΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, ΕΚΤΟΤΕ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΤΟ ΟΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕ. ΦΕΚ 2/1832. ΤΟ 2021 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ; ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ; ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΑΣ. ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΟΒΙΕΣ ΜΑΣ Η ΒΟΛΕΨΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΜΑΣ ΤΗΣ ΒΟΛΕΨΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

ΠΗΓΗ: https://www.youtube.com/watch?v=wYhtK1mqaHA