ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ….

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ....
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ….

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ
ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΚΑΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ….

ΤΟ 1827 ΟΙ ΤΡΕΙΣ ”ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ” ΑΓΓΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΡΩΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ…. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΥΝΟΛΟΥ 2.800.000 ΣΤΕΡΛΙΝΕΣ…..

ΤΟ 1830 ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ
ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΕΚ ΠΡΩΤΟΓΕΝΩΝ ΜΕ ΒΑΥΑΡΟ ΒΑΣΙΛΙΑ…..
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ 1832 ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ”ΜΕΣΙΤΕΥΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ” ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΠΥΛΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΝΝΙΝΓΚ ΓΙΑ 2.000.000 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ…

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1833 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΛΕΠΕ ΚΩΛΛΕΤΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ Κ.Α….

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ

ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ(ΑΓΓΛΙΑ)

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ (ΓΑΛΛΟΙ)

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΡΩΣΟΙ)

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΤΑ ΕΝΝΙΟΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΤΑ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”….ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ…

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΟ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΟΥΣ……

Α ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ…..ΤΟΣΟ ΑΙΜΑ…..ΤΟΣΕΣ ΨΥΧΕΣ….ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ…..ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ….ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΜΟΝΟ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ…….
ΕΛΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΑΞΙΑΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ….

ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ…..

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ…

ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ(ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟΣ)

Σημαντικές Διεθνείς Συνθήκες που αφορούν την Ελλάδα

Stergios Tzintzios

 

ΟΛΗ Η ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΟΤΤΟ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΨΟΥΝ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ