ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 600.000.000.000,00$


 


ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 600

ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜΕΣΑ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΤΩΝ 0,5%. ΚΑΙ ΜΕ ΛΗΞΗ/ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 50-100 ΕΤΗ.

ΚΑΘΩΣ Η ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΩΡΕΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ 45% ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΟΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΧΡΕΟΣ” ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΕ.

ΕΔΩ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε” ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ/ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ “ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ” ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ “ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΔΗΛΑΔΗ ΩΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑΛΘΗΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΣΤΙΣ 28-9-2012!!!

ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΣΤΟ 2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ “ΠΤΩΧΕΥΣΗ” ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΛΕΜΑΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΜΕΝΟΣ.


ΠΗΓΗ: https://www.artemis-sorras.gr/perilipsi-protasis-600

ΠΗΓΗ!