ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΩΡΑ

 


ΩΡΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΗΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ.

«ΞΕΡΑΔΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ Ή ΞΕΡΟΥΝΕ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΟΥ».

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΕΣ, ΑΝΟΥΣΙΕΣ, ΓΕΛΟΙΕΣ, ΔΟΛΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ Η ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΤΟΜΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΡΥΠΑΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ
ΣΠΕΡΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.

Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η

ΩΡΑ

ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ, Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ωμεγα ΚΑΙ ΤΩΝ αλφα, ΠΟΥ ΕΝΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Η 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, Η ΑΛΗΘΙΝΗ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα.
ΑΠΟ ΤΗΝ ωρα ΕΚΕΙΝΗ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ!
ΚΑΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ!
ΓΕΓΟΝΟΣ!
ΑΡΧΙΖΕΙ Η 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα!

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ωρα, ΠΟΥ ΕΣΥ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΗΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ α αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ω ωμεγα.

ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΙΑ, ΛΕΞΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ,

ΩΡΑ 1

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΟΙΑ ωρα ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΛΗΞΕ, ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.

Η ΩΡΑ Η ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΧΕΙ 360 ΛΕΠΤΑ, (ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΛΕΠΤΑ). ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΕΧΕΙ 360 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, (ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ). ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 10 ΔΕΚΑ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.

ΑΛΛΑ Η ωρα ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ α ω ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΧΡΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ α ω. ΚΑΙ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΘΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΡΟΗ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΛΙΧΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ
ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ ωμεγα, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ-ΟΡΚΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΡΟΗ

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, Ο ΧΡΟΝΟΣ, Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΣΟΥ α ω ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΚΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΗ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ωρα ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, Ο ΣΕΙΡΙΟΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ωρας, ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΑΡΤΕΜΗ.

ΚΟΣΜΙΚΗ ΡΟΗ

ΚΑΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΑΝΩ, ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ωρα, 3 ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΑ. ΟΤΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ωρα ΑΝΑΠΟΔΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;

ΩΡΑ 2

αρω ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΗΚΩ ΟΡΘΙΟΣ! ΣΗΚΩ!

ΣΗΚΩΘΗΚΕ Η ωρα ΠΟΥ ΣΕ ΣΗΚΩΣΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ.
ΤΟ ΑΚΟΥΣ; ΕΙΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!

ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ωρα, ΟΛΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΜΕΘΕΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΩΝ.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΙΠΟΤΑ.
ΟΥΤΕ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΟ, ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ.

ΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΜΑΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ! ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟΣ! Ο ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΠΛΑ.

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ! ΝΟΗΣΕ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!

ΠΡΟΦΙΛ Α.Σ. ΓΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ ΣΕΛΙΔΕΣ 245 – 249 ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Α Β Γ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΠΗΓΗ: ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

esypeloponnisou

Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ