ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΟΝΟ ΤΟ 0,53% ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

 

ΜΟΝΟ ΤΟ 0,53% ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΜΟΝΟ ΤΟ 0,53% ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
ΜΟΝΟ ΤΟ 0,53% ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ. ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΈΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΝΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΝΕΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΎΤΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΡΟ. Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ, ΠΟΤΑΜΩΝ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ,Η ΑΝΑΡΧΗ ΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ – ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΛΙΝΩΝ ΜΕΘ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΕΣ. ΜΕ ΓΝΩΣΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΑΥΞΗΣΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ !

ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ 4,26 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 802,2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 0,53%. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΕΒΑΛΛΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ! ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΏΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ . ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ; ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/4-9-2015 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ !

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook
ΠΗΓΗ : E-SYNEWS